Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το ματς με τη Βοσνία Σιώπης, Μάνταλος και ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης

 

Με πέντε νέα πρόσωπα ανακοινώθηκε η αποστολή του Μίχαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Εθνική της Βοσνίας, και μέσα σε αυτήν υπάρχουν και τα ονόματα των Σιώπη και Μάνταλου που δείχνουν να μονιμοποιούνται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού μας, αλλά και ο αρχηγός της χώρας μας και Βασίλης Τοροσίδης.

Συγκεκριμένα στην αποστολή που αποτελείται από 24 παίκτες, συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά ο συμπαίκτης του Μανώλη Σιώπη στον Πανιώνιο Γιαννιώτης, αλλά και οι Λυκογιάννης, Ρέτσος, Κουρμπέλης και Δώνης. Από την άλλη δείχνουν να σταθεροποιούνται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού οι Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης, ενώ από την αποστολή δε θα μπορούσε να λείπει και ο Ξανθιώτης αρχηγός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της χώρας μας Βασίλης Τοροσίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιώλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here