ΕΠΣ Θράκης: Νέα επεισοδιακή απόδραση εκτός έδρας στο φινάλε για την Γρατινή στην Ξυλαγανή

 

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής στην Ξυλαγανή που αναβλήθηκε το Σάββατο λόγω βροχόπτωσης η Γρατινή πέτυχε την τρίτη της νίκη εκτός έδρας στα πλέι οφ διατηρώντας το αήττητο εκτός και εξασφάλισε θέση στην πρώτη πεντάδα και με νίκη επί της Ελπίδας Σαπών κατακτά την τέταρτη θέση ένα μόλις χρόνο μετά την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία.

Η Γρατινή του Τάσου Μπόζη με την νίκη της με 1-2 έφτασε τους 23 βαθμούς και άφησε τους μαχητικούς γηπεδούχους στους 18 βαθμούς.  Το σκορ άνοιξε στο 36΄για τους φιλοξενούμενους που έχασαν πολλές ευκαιρίες με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ του Κυριακόπουλου που κρέμασε τον Τοροσιάν και ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 55′ λόγω αποβολής από τον διαιτητή Δρακίδη (φώτο Περισκόπιο) του τερματοφύλακα Τορασιάν που απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός μεγάλης περιοχής σε αντεπίθεση της Γρατινής με τον Δαλή Ισμαήλ με τον Οσμάν να γίνεται αναγκαστικά τερματοφύλακας. Παρόλα αυτά ο Ορφέας ισοφάρισε στο 86΄μετά από μπαλιά του Δημήτρη Μπόζη με κοντινό πλασέ του Ψυλλάκη και κακή έξοδο νωρίτερα του Ταουσάν. Ωστόσο όπως και στις Σάπες με την Ελπίδα “χτύπησε” στις καθυστερήσεις με το δεύτερο γκολ του Κυριακόπουλου μετά από ωραίο πλασέ και έξυπνη πάσα του Κουβίνη με τους αμυντικούς να μην παίζουν σωστά το τεχνικό οφσαιντ. 

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσορμπατζόγλου): Τορασιάν, Ρεστέμης (71΄ Ασπρομάτης), Ψυλλάκης, Ηλιόπουλος, Ροσουδάκης, Χουσέϊν Σινάν, Δερέμπεης, Ζαράκης, Μπόζης, Φωτιάδης (58΄Γιαννακουδάκης), Οσμάν Χασάν.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (προπονητής Μπόζης Τάσος): Ταουσάν, Μαγκούτας, Τάτσιος, Τρέσαλος, Παπαδόπουλος, Κακουλίδης, Δαλή Ισμαήλ Μεχμέτ (57΄ Βλασσόπουλος), Σερίφης, Εφκέτ Σελήμ (58΄ Μυλωθρός), Κυριακόπουλος, Κουκοβίνης