Super League: Ελέω Ουζουνίδη στο Champions League Μάνταλος και ΑΕΚ

 

Tα πάνω κάτω έφερε το διπλό του ελλειπή και παθιασμένου Παναθηναικού του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Τούμπα με 2-3 επί του υπερόπτη ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΚ του σκόρερ Πέτρου Μάνταλου με 1-2 επί του Μανώλη Σιώπη που αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο οι “κιτρινόμαυροι” κατέκτησαν την θέση που οδηγέι στα προκριματικά του Champions League, με τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο να αγωνίζονται στο Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ως κυπελλούχος μαζί με τον Παναθηναϊκό θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο   Πανιώνιος στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Στην Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 21′ με τον Μασουρα αλλα ο Μάνταλος με όμορφο σουτ ισοφαρισε στο 34′ και ο Αραούχο έκανε στο 81′ το 1-2 στέλνοντας τους “κιτρινόμαυρους” στα ραδιοφωνάκια περιμένοντας την γίνεται στην Τούμπα.

Τελικά το γκολ του Μόλινς στις καθυστερήσεις με κεφαλιά κάνοντας το 2-3 άφησε τον ΠΑΟΚ τρίτο και την ΑΕΚ στα προκριματικά. Το παιχνίδι της Τούμπας ήταν συναρπαστικό με τον Μπίσεσβαρ στο 20′ να ανοίγει το σκορ, αλλά στο 28′ τον Κλωναρίδη να παίρνει το “αίμα” του πίσω μετά τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στον άτυχο ημιτελικό για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι μετα το λάθος του Κουτρουμπή και τον Πέδρο Ενρίκε να σκοράρει στο 68′, αλλά ο Λουντ στο 79′ και ο Μόλινς είχαν άλλη γνώμη.

Η τελική βαθμολογία

1. ΑΕΚ 12
2. ΠΑΟΚ 11
3. Παναθηναϊκός 8
4. Πανιώνιος 4