Πρωτιά ΟΦΘΑ με τρία κύπελλα και 42 μετάλλια στους Ιωνικούς Αγώνες του Βόλου

 

Με 42 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη τα μικρά δελφίνια του ΟΦΘΑ από την πόλη του Βόλου, όπου για 21η χρονιά φιλοξενήθηκε μια από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις Προαγωνιστικών Κατηγοριών με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα, οι Ιωνικοί αγώνες.

Συνολικά 550 αθλητές από 20 σωματεία προερχόμενα από όλη την Ελλάδα έδωσαν το “παρών” στο ανοιχτό κολυμβητήριο “Ιάσων Ζηργάνος” και συναγωνίστηκαν κάτω από το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Στον αγωνιστικό τομέα πολυνίκης σύλλογος σε όλες της κατηγορίες αναδείχθηκε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης με 19 χρυσά μετάλλια στο σύνολο. «Οι Εβρίτες κατέλαβαν την πρώτη θέση τόσο στα αγόρια με 10 χρυσά, όσο και στα κορίτσια με 9 χρυσά και δίκαια αναδείχθηκαν πρώτος σύλλογος των αγώνων στη συλλογή μεταλλίων» αναφέρουν τα ΜΜΕ του Βόλου. Μάλιστα, ο ΟΦΘΑ κατέκτησε την κορυφή τόσο στη γενική κατάταξη των συλλόγων όσο και στις επιμέρους κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών, φέρνοντας και τα τρία κύπελλα των αγώνων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης!

Αναλυτικότερα ο ΟΦΘΑ κατέλαβε 42 μετάλλια (19 χρυσά, 10 ασημένια και 13 χάλκινα μετάλλια) στο σύνολο, ενώ στις επιμέρους κατηγορίες, σε αυτήν των αγοριών κατέλαβε 10 χρυσά – 6 ασημένια – 7 χάλκινα και στην κατηγορία των κοριτσιών 9 χρυσά – 4 ασημένια – 6 χάλκινα.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με την εμφάνισή τους αυτή επιβράβευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κόπους όλης της χρονιάς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και εμψύχωναν τις προσπάθειές μας. Τίποτα δεν θα ήταν εύκολο και αποτελεσματικό χωρίς την εκπληκτική παρουσία των 2 εφόρων μας Παντελή και Κώστα που δίνουν καθημερινά και την ψυχή τους για την ομάδα! Τέλος ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον γονέα κ. Χάρη Γκουγκουλάκη που σαν άλλος επαγγελματίας απαθανάτισε το κολυμβητικό μας τριήμερο και μας γέμισε με εκατοντάδες αναμνήσεις! Τελευταίος στόχος για φέτος οι θερινοί αγώνες σε 2 εβδομάδες» δήλωσε ο προπονητής της αποστολής Τάσος Καλλιτσάρης.

«Η κορυφαία ίσως αποστολή όλων των εποχών για την ομάδα του ΟΦΘΑ μέχρι την επόμενη! 42 κολυμβητές – τριες και άλλοι τόσοι γονείς έδωσαν δυναμικό παρών και παλμό στην πόλη του Βόλου. Έκαναν αισθητή την παρουσία της πόλης μας, κέρδισαν τα κολακευτικά σχόλια για άλλη μια φορά όλων των ομάδων και συνδύασαν διασκέδαση και αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ανέφεραν από την πλευρά τους οι έφοροι της αποστολής Π. Αγοράκης και Κ. Αλεξάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here