Γ’ Εθνική: Όλα τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασιάδη στον πάγκο της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Σε περίοδο συζητήσεων με υποψήφιους προπονητές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες της ΑΕ Διδυμοτέιχου ενόψει της νέας περιόδου που θα βρέι την ομάδα μετά από 35 χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου με τα ονόματα του Νίκου Ουσταμπασίδη και Σάββα Καρυπίδη να είναι τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, αλλά μετά τις πρώτες επαφές που έγιναν δείχνει να μην βρίσκουν κοινά σημεία επαφής κυρίως στο οικονομικό με τους εβρίτες πρωην προπονητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Ένας άλλος υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας του Διδυμοτείχου είναι και ο παλιός παίκτης της Ξάνθης και του Πανδραμαικού Mπάμπης Ζεκερίδης, που έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Έγιναν κάποιες επαφές μαζί του και βολιδοσκοπήσεις των προθέσεων του, αλλά οι πληροφορίες του evros-news.gr αναφέρουν ότι το ποσό που ζήτησε είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της Α.Ε.Δ και έτσι το θέμα δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο και ο Βούλγαρος Κρίστο Τελκίνσκι του οποίου η σύζυγος είναι από τον Έβρο,  βρίσκεται ήδη σε επαφές και συζητήσεις με την διοίκηση της ΑΕΔ, προκειμένου να συμφωνήσουν και να έρθει από την Βουλγαρία στο Διδυμότειχο για να πιάσει δουλειά.

Ο 38χρονος Τελκίνσκι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην χώρα μας και είχε συμμετοχές σε διάφορες ομάδες, όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα, Ακράτητο, Καλλιθέα, Παναχαϊκή Προοδευτική, Φωστήρα, Τρίκαλα,  την Πάφο και τον Ηρακλή Ψαχνών και κατόπιν επέστρεψε στην Βουλγαρία και έκατσε στον πάγκο της Λοκομοτίβ Πλοβντιβ το 2015.