EΠΣ Ξάνθης: Η “φιέστα” του πρωταθλητή της Α2 Κατηγορίας Απόλλωνα Ξάνθης (+photos)

 

Φιλικό παιχνίδι “φιέστα” έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης ανάμεσα στον πρωταθλητή της Α2 Ανδρών Απόλλωνα Ξάνθης και την Ασπίδα Ξάνθης που τίμησε τους πρωατθλητές παρουσία του Προέδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και πολλών άλλων.

Για την ιστορία το παιχνίδι όπως μας ενημερώνει η xanthi-sports από όπου και οι φωτογραφίες έληξε ισόπαλο 2-2 με τέρματα των Χαραλαμπίδη – Σαμαρά για την Ασπίδα και δύο Χότζια για τον Απόλλωνα).

Ο Γιώργος Πανίδης απένειμε το κύπελλο πρωταθλήματος στον Απόλλωνα με τους πρωταθλητές να πανηγυρίζουν την μεγάλη διάκριση και την διοίκηση του Βλαδίμηρου Μαρκοσιάν να βραβεύει ξεχωριστά τον προπονητή της Δημήτρη Μπακάλογλου, τους 1ους σκόρερ της ομάδας της σαιζόν που τελείωσε, Στέφανο Ιγιαννίδη και Βάχε Μαρκοσιάν καθώς επίσης και τον MVP σύμφωνα με τους συμπαίκτες του Γιάννη Μαγδαλιανίδη που ήταν ο άτυχος της ομάδας λόγω τραυματισμού χάνοντας αρκετούς αγώνες φέτος.

Τις βραβεύσεις στα μετάλλια έκαναν εκ μέρους της ΕΠΣ Ξάνθης οι Ισμέτογλου Χακάν και Ζουρνατζίδης ενώ την απονομή στον προπονητή Δημήτρη Μπακάλογλου ο τεχνικός της Ασπίδας Χρήστος Σαμαράς. Ξεχωριστής σημασίας τα μετάλλια που έδωσαν στον νεαρό φίλαθλο με ειδικές ικανότητες της ομάδας του Απόλλωνα, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης και ο Στέφανος Ιγιαννίδης. Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε το τραπέζι των πρωταθλητών υπό μουσική υπόκρουση.