ΕΠΣ Ξάνθης: Με 13 «Ναι» ξηλώνεται η εξέδρα του γηπέδου Σελέρου που κρίθηκε παράνομη από την Πολεοδομία

 

Την απόφαση να ξηλωθεί η σιδερένια εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου πήρε την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με 13 ψήφους ΝΑΙ (Να ξηλωθεί), 2 ψήφους ΟΧΙ (ένας μειονοτικός και ο Σπύρος Γαλανόπουλος) και 6 παρών της παράταξης Βασίλη Τσολακίδη.

Αυτήν την είδηση μεταφέρει η εφημερίδα «Μαχητής«, που προσθέτε ότι «η εξέδρα εντός του Ιουνίου θα ξηλωθεί προκειμένου τα σίδερα να πάνε στον όρχο του Δήμου Αβδήρων και να δούνε αν μπορούν να την νομιμοποιήσουν στο γήπεδο Σελέρου οπότε αν τα καταφέρουν, θα την ξανατοποθετήσουν».

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η ίδια εφημερίδα είχε αποκαλύψει και πριν δυο μήνες περίπου αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο ξανατέθηκε προφανώς το θέμα.  Τότε μάλιστα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν υπέρ του ξηλώματος της εξέδρας αλλά «με ψήφους 5 υπέρ, 3 κατά και 14 παρών».

Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος τότε ήταν ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Μουμτσάκης, ενώ σημειωνόταν ότι νέα μεταλλική εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου που είχε τοποθετηθεί εκεί πριν ενάμισι περίπου χρόνο, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ήταν παράνομη καθώς δεν είχε την απαραίτητη άδεια αλλά και δεν νομιμοποιήθηκε έστω και εκ των υστέρων, με αποτέλεσμα η Πολεοδομία να επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Δήμο Αβδήρων και να στείλει την συγκεκριμένη υπόθεση και στον Εισαγγελέα.