Super League: Το ασύλληπτο ρεκόρ του Μαρίνου Ουζουνίδη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

 

Ο Παναθηναϊκός έχασε «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λόγω των επεισοδίων που συνέβησαν, όμως αυτό δεν αναιρεί το ασύλληπτο ρεκόρ του Εβρίτη κόουτς των Πρασίνων Μαρίνου Ουζούνιδη, αφού από όταν προσλήφθηκε στον Πααθηνϊκό, η ομάδα είναι αήττητη στην έδρα της.

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού, όπως γράφει το sport24, προς το καλύτερο επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι μία γενική παραδοχή. Ο 48χρονος προπονητής έχει βελτιώσει την ομάδα σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, είναι αήττητος στην έδρα του επί της ηγεσίας του Ουζουνίδη, παρ’όλο που η πορεία του στα εκτός έδρας δεν είναι εξίσου καλή.

Με τον Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 17 παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις, εάν συνυπολογιστεί το διακοπέν ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs. O απολογισμός είναι 15 νίκες και 2 ισοπαλίες, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας περίπου 90%.

Το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αναφορικά με το ενεργητικό τερμάτων! Σε 17 παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 30 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 1! Ο Πλατανιάς είναι ο μοναδικός αντίπαλος που πέτυχε γκολ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στην ήττα του με 2-1. Η ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός, που έφυγαν χωρίς ήττα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το πρωτάθλημα, απέσπασαν ισοπαλίες 0-0. Πρόκειται για μία εκπληκτική παραγωγή, κυρίως εάν αναλογιστεί κανείς υπό ποιες συνθήκες ανέλαβε ο Ουζουνίδης και το επιτελείο του.

Τα εντός έδρας του Ουζουνίδη:

ΠΑΟΚ 1-0 (Π)

Κέρκυρα 1-0 (Π)

Κισσαμικός 3-0 (Κ)

ΑΕΚ 0-0 (Π)

Πλατανιάς 2-1 (Π)

Λεβαδειακός 0-0 (Π)

Αστέρας Τρ. 4-0 (Κ)

Παναιτωλικός 4-0 (Π)

Βέροια 5-0 (Π)

Ολυμπιακός 1-0 (Π)

Πανιώνιος 1-0 (Π)

ΠΑΟΚ 2-0 (Κ)

Ατρόμητος 1-0 (Π)

Λάρισα 2-0 (Π)

ΠΑΟΚ 1-0 * (PO)

ΑΕΚ 1-0 (PO)

Πανιώνιος 1-0 (PO)

* Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

**Π = Πρωτάθλημα, Κ= Κύπελλο, PO = Playoffs