Από Ιταλία για το Ευρωπαϊκό beach χάντμπολ στο Ισραήλ με την Εθνική Ελλάδας η Μάγδα Κεπεσίδου!

 

Στην Γκαέτα της Ιταλίας βρίσκόταω για το Ευρωπαϊκό Beach Handball με τον Σπάρτακο η Εβρίτισσα πορτιέρο της νταμπλούχου Νέας Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου και από εκεί θα βρεθεί Αθήνα και Ισραήλ για φιλικά με την Εθνική Ελλάδας ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού.

Συγκεκριμένα με την επιστροφή της από την Ιταλία, την Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 18:30 η 20χρονη τερματοφύλακας θα βρεθεί στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ ξεκινώντας την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει των προκριματικών του ΕURO 2018.

Στη συνέχεια τo αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Τετάρτη 31 Μαΐου με προορισμό το Ισραήλ για να πάρει μέρος σε δύο φιλικούς αγώνες. Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 4 Ιουνίου και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ έως και τα επίσημα παιχνίδια με Φινλανδία και Νησιά Φερόε (9-11 Ιουνίου).

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μενέλαος Δανήλος κάλεσε τις παρακάτω 16 αθλήτριες: Κεπεσίδου, Τσάκαλου, Παπανικολάου, Ζυγούρα, Διακογιάννη, Αργυροπούλου, Μακρή, Μανιά, Σαραντάκου (ΟΦΝ Ιωνίας), Μάστακα, Ράτσικα, Μούρνου, Βαφειάδου (ΠΑΟΚ), Ανδρίτσου (Μ. Αλέξανδρος), Γκάτσιου (HONDA Πανόραμα), Λογδανίδου (Μπενσχάιμ- Γερμανία).

Πάντως στις κλήσεις της Εθνικής δεν βρίσκεται η Ξανθιώτισσα Ελένη Προκοπίδου που έκανε εκπληκτική σεζόν με τον ΠΑΟΚ και ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος.