Παρούσα στον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η χήρα του Αλέκου Καρυπίδη για να δει το δημιούργημα του συζύγου της

 

Το Δημοκρίτειο Κομοτηνής μπορεί να υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ελευθερούπολης στον φετινό μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ωστόσο η χρονιά μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί με δεδομένο ότι μόλις πριν ένα χρόνο, τέτοια εποχή επανιδρύθηκε χάρη στην θέληση, την υπομονή και το πείσμα του Αλέκου Καρυπίδη.

Για τους γνωστούς λόγους ο καθηγητής καλαθοσφαίρισης στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που έτρεξε αυτήν την πανεπιστημιακή ομάδα έφυγε το προπερασμένο Σάββατο από την ζωή και δεν πρόλαβε να δει το δημιούργημά του να φτάνει στον τελικό από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Για τον λόγο αυτόν ωστόσο, θεώρησε υποχρέωσή της να βρεθεί στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» το βράδυ του Σαββάτου η σύζυγός του και να καμαρώσει το δημιούργημα του άνδρα της και τα «παιδιά» του, όπως πάντα χαρακτήριζε τους φοιτητές αλλά και τους παίκτες στις ομάδες που προπονούσε.

Η παρουσία της, μόλις μια εβδομάδα μετά την βαριά απώλεια, δεν πέρασε απαρατήρητη και σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελε πολύ και ο Αλέκος Καρυπίδης, που παρακολουθούσε τα καμάρια του από ψηλά…