Επέτειος: Ένας χρόνος από την άνοδο Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική

 

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία μέσα από την διαδικασία των μπαράζ.

Αμφότεροι πρωταθλητές στους νομούς τους, οι δυο ομάδες έπαιζαν μεταξύ τους στο γήπεδο του ΑΟΞ την έκτη και τελευταία αγωνιστική εκείνου του ειδικού πρωταθλήματος. Η πρωταθλήτρια Ροδόπης κέρδιζε και εξασφάλιζε την άνοδο, μαζί της όμως στην Γ’ Εθνική ανέβαινε και ο πρωταθλητής Ξάνθης που υπέστη εκείνο το απόγευμα την πιο γλυκιά ήττα της ιστορίας του.

Έναν χρόνο μετά από εκείνες τις στιγμές και οι δυο ομάδες όχι απλά εκπροσώπησαν επάξια το θρακιώτικο ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική εξασφαλίζοντας από νωρίς την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά πλέον ετοιμάζονται για το νέο πρωτάθλημα έχοντας παρέα άλλες τρεις, ίσως και τέσσερις θρακιώτικες ομάδες: τον Άρη Αβάτου από την Ξάνθη, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από την Ροδόπη, την βασική τους περσινή αντίπαλο ΑΕ Διδυμοτείχου από τον Έβρο και τον Πανθρακικό, που υποβιβάστηκε από την Football Leaguee, εφόσον φυσικά ο τελευταίος δηλωθεί.

Το ThrakiSportS θυμάται τις περσινές στιγμές αλλά παράλληλα, με αφορμή την επέτειο της ανόδου του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική, κάνει και την ανασκόπηση των δυο ομάδων της Θράκης για την σεζόν που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ