Έφοδος του ανακριτή στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση εμπρησμού του αυτοκινήτου του Ραζβάν Λουτσέσκου

 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Ραζβάν Λουτσέσκου και ενώ η υπόθεση είχε ξεχαστεί από τους περισσότερους, φαίνεται πως μια κατάσχεση τιμολογίων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως φέρνει και πάλι στο φως νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατασχέθηκαν 5 τιμολόγια, καθώς στις χρηματικές καταβολές της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας υπάρχει και μια πληρωμή προς ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για εκβιασμούς και κατ’επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα, δε, με όσα γράφουν στο skai, ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης φαίνεται πως κατηγορείται και για ηθική αυτουργία για δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων, με τον έναν από τους δύο να είναι αυτός του αυτοκινήτου συγγενικού προσώπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, που βέβαια φαίνετια πως είχε στόχο τον ίδιο τον Ρουμάνο κόουτς. Την εγκληματική οργάνωση διηύθυνε μέσα από τις φυλακές Τρικάλων ένας κρατούμενος Αρμενικής καταγωγής, ο Γκραντ Αγκατζανιάν.

Μάλιστα ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες ανάμεσα στον Αγκατζανιάν και στους δυο εμπλεκόμενους, τον Μηλιωριδη και τον Εριτζιάν, που φέρονται να έλαβαν χρήματα από την ΠΑΕ της Super League.