Photos: Κλικ από τον φετινό τελικό του Πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης που ήταν… καρμπόν με τον περσινό

 

Οι Κατασκηνωτές ήταν οι θριαμβευτές και του φετινού 6ου Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης, αφού επικράτησαν με 57-51 των Αιμοδοτών στον μεγάλο τελικό, που έμοιαζε λες και βγήκε από καρμπόν με τον περσινό!

Οι Κατασκηνωτές πήραν από νωρίς το προβάδισμα και έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο να καθαρίζουν τη νίκη, ωστόσο οι Αιμοδότες έκαναν το «come back» στην τρίτη περίοδο και το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι στην τέταρτη, όπου μέτρησε η ψυχραιμία και το μέταλλο των πρωταθλητών.

Όπως αναφέρει η xanthi-sport, όπου μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άρης Παπαθεολόγου ενώ για τους χαμένους ο Πασαδάκης. Διαιτητές: Παρασίδης – Μπάμπης. Τα δεκάλεπτα: 14-6, 32-21 (ημίχρονο), 43-40, 57-51 (τελικό αποτέλεσμα).

Τα μετάλλια και τα κύπελλα στους φιναλίστ του φετινού τελικού του 6ου Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης απένειμαν οι Ανέστης Αντωνιάδης και Γιάννης Βλαχόπουλος, με τον κόσμο που γέμισε το «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» να ευχαριστιέται το θέαμα και να χειροκροτεί.

Δείτε φωτογραφίες που ανήρτησε η xanthi-sport: