Γ’ Εθνική: Ώρα μπαράζ για την ΑΕ Κομοτηνής στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, ωστόσο απομένει άλλο ένα παιχνίδι για την ΑΕ Κομοτηνής, που διεκδίκησε μέχρι τον τελευταίο αγώνα την 2η θέση που οδηγούσε στην άνοδο, έμεινε ωστόσο τέταρτη και καλείται να δώσει αγώνα μπαράζ.

Για την ακρίβεια, βάσει της προκήρυξης της ΕΟΚ, οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του τρίτου και τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος καλούνται να παίξουν μεταξύ τους και ο νικητής του αγώνα θα είναι τρίτος επιλαχών για την άνοδο στη Β’ Εθνική, σε περίπτωση που κάποια ομάδα από τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής δηλώσει αδυναμία να κατέβει στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Αντίστοιχο μπαράζ γίνεται και ανάμεσα στις τρίτες, ώστε να έχουμε την πρώτη και την δεύτερη επιλαχούσα ομάδα. Η ΑΕ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει στις 16:00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη τα Φάρσαλα. Όλη την εβδομάδα η ΑΕ Κομοτηνής προετοιμάστηκε με τα γνωστά προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Θεοδώρου και Τσιρτσιμάλης από το Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ξεκινά στις 16:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS…