Volley League: Επιστρέφει στην Ελλάδα και σε Εβρίτικα χέρια ο Ανέστης Δαλακούρας

 

Στην Ελλάδα και τον Παμβοχαϊκό του Εβρίτη κόουτς Κώστα Δεληκώστα φαίνεται πως είναι πολύ κοντά ο επίσης Εβρίτης και πρώην αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας, ώστε να επαναπατριστεί αποτελέσει τη νέα σεζόν μέλος της ομάδας.

Έτσι, όπως αναφέρει το sportsfeed.gr,κοντά σε μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παμβοχαϊκός καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με τον Ανέστη Δαλακούρα. Με αυτό το τρόπο ο Εβρίτης πρώην αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας επιστρέφει και πάλι στην χώρα μας, και μάλιστα σε… Εβρίτικα «χέρια», αφού προπονητής στον Παμβοχαϊκό αυτή τη στιγμή είναι ο επίσης Εβρίτης Κώστας Δεληκώστας.

Ο 24χρονος διεθνής ακραίος, πέρσι επέλεξε να φύγει στο εξωτερικό και βρέθηκε στην Αυστρία και την Ποσογίλνιτσα, αλλά η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο ίδιος καθώς δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο Παμβοχαϊκός δεν έχασε την ευκαιρία να τον προσεγγίσει κι όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στη βόλεϊ λιγκ και στο Βραχάτι θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί και μακριά από την Αλεξανδρούπολη.