Super League: Ξανθιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ ο αντικαταστάτης του Γιώργου Κασναφέρη!

 

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κασναφέρη για οικογενειακούς λόγους, στην ομάδα του ΑΟΞ έμεινε κενή άλλη μια θέση μετά από αυτή του προπονητή. Τη θέση, λοιπόν, του πρώην διαιτητή, θα πάρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης που θα αναλάβει καθήκοντα τιμ μάνατζερ.

Ο Γιώργος Κασναφέρης αποχώρησε από την Ξάνθη, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και πλέον ανήκει στο δυναμικό του νεοφώτιστου Απόλλωνα Σμύρνης, όμως στην Ξάνθη όπως φαίνεται δεν καθυστερούν καθόλου και όλα δείχνουν πως έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του παλαίμαχου ρέφερι για τη θέση του τιμ μάνατζερ στην ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα γράφει το xanthi-sport ο αντικαταστάτης είναι ένα παλιός γνώριμος για αρκετό κόσμο της Ξάνθης, αφού ήταν παίκτης του ΑΟΞ, και είναι μέλος της ομάδας παλαιμάχων. Το όνομα αυτού, Κώστας Τσαλίκης.

Το πόστο που θα αναλάβει στην Ξάνθη ο Κώστας Τσαλίκης, δεν του είναι άγνωστο, αφού έχει εργαστεί και πάλι ως γενικός αρχηγός στις ομάδες της Καβάλας και του Ηρακλή παλαιότερα. Φαίνεται, λοιπόν, πως με αφορμή τα 5ο χρόνια από την ίδρυση του ΑΟΞ, ο Χρήστος Πανόπουλος προσπαθεί να δώσει ένα αμιγώς «Ξανθιώτικο» άρωμα στο τεχνικό επιτελείο.