Νίκησε αλλά δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού στην Ιταλία ο Σπάρτακος των αδερφών Κεπεσίδου!

 

Νίκησε την Κροάτικη Κοντέσα Νέρα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού του Beach Handball ο δευτεραθλητής Ευρώπης Σπάρτακος, στον οποίο αγωνίζονται και οι Θρακιώτισσες Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου.

Η ομάδα του Σπάρτακου κατάφερε να επικρατήσει της Κοντέσα Νέρα το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά, αφού τελικά αποδείχθηκε πως η ήττα στο τελευταία χθεσινό ματς με την Ζεντεντρέι στοίχησε, και έδωσε την πρόκριση στην Ουγγρική ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα της Μάγδας και της Νικολίνας Κεπεσίδου κέρδισε με 2-0 σετ, και σκορ 12-10 και 22-21.

Πλέον η ομάδα του Σπάρτακου έχει ρεπό την Κυριακή και θα προετοιμαστεί για τον αγώνα κατάταξης της Δευτέρας (28/05 14:00), αφού τερμάτισε τρίτη στον πρώτο όμιλο του τουρνουά στην Γκαέτα της Ιταλίας. Εκεί θα αντιμετωπίσει αντιστοίχως την τρίτη του δεύτερου ομίλου, Ελβετική ομάδα, Μπιτς Κουιν, με στόχο φυσικά τη νίκη που θα της δώσει τουλάχιστον την δυνατότητα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Αντίθετα στους άντρες μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Beach Handball ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστή τον τίτλο του, αφού προκρίθηκε στα ημιτελικά του EBT. H Ελληνική ομάδα πήρε την πρώτη θέση του ομίλου και αύριο στις 12:00 θα παίξει απέναντι στην Ντετόνο Ζάγκρεμπ με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

 

1ος όμιλος Γυναικών

1. Αλγεθίρας (Ισπανία) 8
2. Ζεντεντρέι (Ουγγαρία) 6
———————–
3. Σπάρτακος 4
4. Kοντέσα Νέρα (Κροατία) 2
5. Σένεκ (Σλοβακία) 0