LIVE από την Ξάνθη ο Μεγάλος Τελικός του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ελευθερούπολη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Ελευθερούπολη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης και μεταδίδει…

Ώρα 19:11 Καλησπέρα από την Ξάνθη και το Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης», όπου στις 19:30 θα έχουμε το τζάμπολ στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος Ανδρών, ανάμεσα σε Ελευθερούπολη και Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Ώρα 19:12 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης  είναι το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο tax-agenda που βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως & 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη. Το λογιστικό γραφείο παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε ίδρυση και διακοπή επιχείρησης, τήρηση βιβλίων, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, διαδικασίες ηλεκτροδότησης κατοικίας και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, πυρός, υγείας και παραγωγής (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:13 Κοντά μας είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θεόδωρος Σταμπουλής, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλήσιων 2Β στην Ξάνθη. Στο υπερσύγχρονο γραφείο μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και αθλητές, διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση βάρους και μεταβολικών νοσημάτων όπως αυξημένα λιπίδια αίματος, υπέρταση, νεφροπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη και θηλασμό, καθώς και σεμινάρια διατροφής.

Ώρα 19:14 Κοντά μας βρίσκεται και το Μηχανουργείο Αφοι Τσίλογλου που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας στο Εύμοιρο, σε έκταση 14.000 τμ. και στεγασμένο χώρο 1.700τμ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα μηχανουργεία στο νομό Ξάνθης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 ως μηχανουργείο κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων και στην πορεία επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εμπόριο ανταλλακτικών, λιπαντικών (Cyclon) και χωματουργικών μηχανημάτων των εταιρειών JCB και BOBCAT. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, ενώ το μηχανουργείο διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στις επισκευές χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:15 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:16 Χορηγός της μετάδοσης είναι η κρεπερί Hippo Style στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Κρέπες αλμυρές και γλυκιές, καθώς και σάντουιτς με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το παγωτό σας. Και όλα αυτά και στο σπίτι ή το κατάστημα σας με ένα τηλέφωνο στο 2531021006. Όταν η ποιότητα και η γεύση χτυπάει κόκκινο τότε σιγουρα είστε στο Hippo Style (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:17 Κοντά μας είναι επίσης το καφέ ΣΠΟΡ & ΘΕΑΜΑ στην οδό Αγ. Θεοδώρων 95 στην Ορεστιάδα. Εκεί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το βράδυ την μπύρα σας και παρακολουθώντας μέσα από γιγαντοοθόνες όλες τις σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις μέσα από μεγάλες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:18 Κοντά μας είναι και τα Κουφώματα Καραφυλλίδης στην οδό Εθνομαρτύρων 143 στην Ορεστιάδα. Κουφώματα, PVC, κάγκελα, τέντες,  σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:19 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην οδό Εμμ. Ρήγα 29 στην Ορεστιάδα. Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών, αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά. Επίσης μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:20 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι επίσης το κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη 35 (Σκρα 35) στην Ορεστιάδα. Κουρέματα ανδρικά και παιδικά, κλασικά αλλά και μέσα στη μόδα. Στο κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ θα βρεις το ιδανικό look, που να συμβαδίζει πλήρως με την ηλικία και τον χαρακτήρα σου.

Ώρα 19:21 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 19:22 Οι δύο ομάδες διεκδικούν τον 42ο τίτλου του πρωταθλήματος ανδρών. Θυμηθείτε τους προηγούμενους πρωταθλητές με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:23 Η Ελευθερούπολη έχει φτάσει αήττητη μέχρι τον τελικό, έχοντας ρεκόρ 22-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3-0 στα play off και στον ημιτελικό, στον οποίο νίκησε δύσκολα τον Λεύκιππο Ξάνθης με 72-60.

Ώρα 19:24 Αντίθετα το Δημοκρίτειο έφτασε στον τελικό έχοντας αφαίρεση δύο βαθμών και ρεκόρ 20-2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3-1 στα play off και στον ημιτελικό, στον οποίο νίκησε εύκολα τη Φιλία Ορεστιάδας με 77-50.

Ώρα 19:25 Διαιτητές στον Μικρό Τελικό ορίστηκαν οι Μπήτης, Ρουκάς και Μπακάλης.

Ώρα 19:28 Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο ομάδων.

Ώρα 19:30 Πεντάδες. Για την Ελευθερούπολη ξεκινάνε το παιχνίδι οι Στυλίδης, Ρότσας, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος και Βοϊβατόπουλος, ενώ για το Δημοκρίτειο οι Πολίτης, Ζολώτας, Ιωσηφίδης, Στασινόπουλος και Οικονομάκης.

Ώρα 19:31 Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προπονητή και εμπνευστή του Δημοκριτείου, Αλέκου Καρυπίδη

1ο Δεκάλεπτο: 3-0 (τρίποντο Ρότσας), 6-0 (τρίποντο Στυλίδης), 6-2 (Στασινόπουλος), 8-2 (Αδαμόπουλος), 10-2 (Βοϊβατόπουλος), 10-4 (Οικονομάκης), 13-4 (τρίποντο Αδαμόπουλος), 15-4 (Παπαδόπουλος, τάιμ άουτ για το Δημοκρίτειο, ακόμα 4’07΄΄ για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου), 17-4 (βολές Αδαμόπουλος), 17-7 (τρίποντο Νταγιάντης), 18-7 (βολή Αδαμόπουλος), 18-9 (Ρυακιωτάκης), 18-12 (τρίποντο Ιωσηφίδης, τάιμ άουτ για την Ελευθερούπολη, ακόμα 2’29΄΄ για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου), 19-12 (βολή Βοϊβατόπουλος), 19-14 (Στασινόπουλος). Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου: Ελευθερούπολη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 19-14

2ο Δεκάλεπτο: 19-16 (Ρυακιωτάκης), 22-16 (τρίποντο Στυλίδης), 25-16 (τρίποντο Απαζίδης), 28-16 (τρίποντο Αδαμόπουλος), 30-16 (Βοϊβατόπουλος, τάιμ άουτ για το Δημοκρίτειο, ακόμα 5’13΄΄ για το τέλος), 30-18 (Γιαννακόπουλος), 30-21 (τρίποντο Ιωσηφίδης), 31-21 (βολή Στυλίδης), 31-23 (Ιωσηφίδης), 34-23 (τρίποντο Ρότσας), 36-23 (βολές Στυλίδης), 36-25 (Οικονομάκης), 38-25 (βολές Στυλίδης), 40-25 (βολές Βοϊβατόπουλος), 42-25 (Βοϊβατόπουλος). Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Ελευθερούπολη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 42-25

Ώρα 20:18 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης  είναι το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο tax-agenda που βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως & 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη. Το λογιστικό γραφείο παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε ίδρυση και διακοπή επιχείρησης, τήρηση βιβλίων, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, διαδικασίες ηλεκτροδότησης κατοικίας και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, πυρός, υγείας και παραγωγής (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:19 Κοντά μας είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θεόδωρος Σταμπουλής, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλήσιων 2Β στην Ξάνθη. Στο υπερσύγχρονο γραφείο μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και αθλητές, διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση βάρους και μεταβολικών νοσημάτων όπως αυξημένα λιπίδια αίματος, υπέρταση, νεφροπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη και θηλασμό, καθώς και σεμινάρια διατροφής.

Ώρα 20:20 Κοντά μας βρίσκεται και το Μηχανουργείο Αφοι Τσίλογλου που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας στο Εύμοιρο, σε έκταση 14.000 τμ. και στεγασμένο χώρο 1.700τμ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα μηχανουργεία στο νομό Ξάνθης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 ως μηχανουργείο κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων και στην πορεία επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εμπόριο ανταλλακτικών, λιπαντικών (Cyclon) και χωματουργικών μηχανημάτων των εταιρειών JCB και BOBCAT. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, ενώ το μηχανουργείο διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στις επισκευές χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:21 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:22 Χορηγός της μετάδοσης είναι η κρεπερί Hippo Style στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Κρέπες αλμυρές και γλυκιές, καθώς και σάντουιτς με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το παγωτό σας. Και όλα αυτά και στο σπίτι ή το κατάστημα σας με ένα τηλέφωνο στο 2531021006. Οταν η ποιότητα και η γεύση χτυπάει κοκκινο τοτε σιγουρα είστε στο Hippo Style (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:23 Κοντά μας είναι επίσης το καφέ ΣΠΟΡ & ΘΕΑΜΑ στην οδό Αγ. Θεοδώρων 95 στην Ορεστιάδα. Εκεί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το βράδυ την μπύρα σας και παρακολουθώντας μέσα από γιγαντοοθόνες όλες τις σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις μέσα από μεγάλες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:24 Κοντά μας είναι και τα Κουφώματα Καραφυλλίδης στην οδό Εθνομαρτύρων 143 στην Ορεστιάδα. Κουφώματα, PVC, κάγκελα, τέντες,  σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:25 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην οδό Εμμ. Ρήγα 29 στην Ορεστιάδα. Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών, αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά. Επίσης μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:26 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι επίσης το κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη 35 (Σκρα 35) στην Ορεστιάδα. Κουρέματα ανδρικά και παιδικά, κλασικά αλλά και μέσα στη μόδα. Στο κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ θα βρεις το ιδανικό look, που να συμβαδίζει πλήρως με την ηλικία και τον χαρακτήρα σου.

Ωρα 20:27 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 20:31 Ξεκινάει το τρίτο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Δημοκριτείου να έχουν πολύ δύσκολη αποστολή. Η Ελευθερούπολη έχει πετύχει 7 τρίποντα, τα οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι και αυτά τα οποία έχουν ανεβάσει τη διαφορά. Το Δημοκρίτειο είναι άστοχο και νευρικό στην επίθεση, ενώ έχει με τρία φάουλ από τα μέσα της δεύτερης περιόδου τον Στασινόπουλο και τον Νταγιάντη. Συνολικά η Ελευθερούπολη έχει χρεωθεί 7 φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και με 15 το Δημοκρίτειο.

3ο Δεκάλεπτο: 42-27 (Ρυακιωτάκης), 44-27 (Στυλίδης), 46-27 (Βοϊβατόπουλος), 46-30 (τρίποντο Νταγιάντης), 48-30 (βολές Βοϊβατοπουλος), 48-32 (βολές Μπούντας), 48-34 (Στασινόπουλος), 50-34 (Στυλίδης, ακόμα 3’35΄΄ για το τέλος της τρίτης περιόδου), 50-36 (Γιαννακόπουλος), 50-38 (Μπούντας), 51-38 (βολή Μουλλάκης), 51-39 (βολή Ιωσηφίδης), 54-39 (τρίποντο Μουλλάκης), 54-42 (τρίποντο Ζολώτας). Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: Ελευθερούπολη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 54-42

4ο Δεκάλεπτο: 54-43 (βολή Στασινόπουλος), 54-46 (τρίποντο Ιωσηφίδης και τάιμ άουτ για την Ελευθερούπολη, ακόμα 8’47΄΄ για το τέλος του τελικού), έχουμε διακοπή λόγω έντασης στις κερκίδες και περιμένουμε να έρθει αστυνομία για να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), ξεκίνησε μετά από δεκάλεπτη διακοπή το παιχνίδι, 56-46 (Αδαμόπουλος), 57-46 (βολή Στυλίδης), 57-49 (τρίποντο Ιωσηφίδης), 60-49 (τρίποντο Απαζίδης), 61-49 (βολή Βοϊβατόπουλος, ακόμα 4’07΄΄), 61-51 (Μπούντας), 61-53 (Ιωσηφίδης), 62-53 (βολή Αδαμόπουλος), 62-56 (τρίποντο Οικονομάκης), 64-56 (βολές Στυλίδης, ακόμα 1’43΄΄ για το τέλος), 64-57 (βολή Ιωσηφίδης), 64-58 (βολή Οικονομάκης), 66-58 (βολές Βοϊβατόπουλος, ακόμα 47 δευτερόλεπτα), 68-58 (βολές Βοϊβατόπουλος). Τελικό αποτέλεσμα: Ελευθερούπολη – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 68-58

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον Μεγάλο Τελικό ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και το Δημοκρίτειο Κομοτηνής από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους δέκα χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here