Football League: Με δεκατριάδα και χωρίς τους Εβρίτες Σιώπη και Ασπιώτη η Σπάρτη στο Ηράκλειο!

 

Με 17 παίκτες προετοιμαζόταν η Σπάρτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τους 13 αναπομείναντες επαγγελματίες συν τους 4 από την ομάδα των Νέων που έχει επιλέξει και προπονεί με την επαγγελματική ομάδα ο νέος προπονητής των Λακώνων ο Κώστας Κλάδης!

Ανάμεσα τους ο 18χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός Νάσος Ασπιώτης με καταγωγή από τα Λάβαρα Έβρου που ξεκίνησε απά την Ακαδημία της Νίκης Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά και συνέχισε στις ακαδημίες του Πανθρακικού μέχρι το καλοκαίρι που βρέθηκε στην Σπάρτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μαζί του επαγγελματίες θα γίνουν από την ομάδα νέων και θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα οι Παναγιώτης Σακλαμάκης (μεσοεπιθετικός, 1999), Γιάννης Ελέζι (επιθετικός, 1996), και ο Αλέξης Κορτέσης (τερματοφύλακας, 1996).

Ωστόσο οι τέσσερις νεαροί παίκτες που έχει προωθήσει η Σπάρτη στην πρώτη ομάδα, τελικά δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», αφού σύμφωνα με το sportnodo βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για να εκδοθούν τα δελτία τους.
Οι Κοτσαρίδης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μουζακίτης και Ροβίθης έχουν αποχωρήσει, ο Αναστασάκος είναι στη… σχολή προπονητών, αλλά και δηλωμένος να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς, όπως και ο Αναστασόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Σιώπης είναι απών δηλώνοντας τραυματίας. Αντίθετα, εξέτισαν και είναι διαθέσιμοι οι Οικονομόπουλος, Κατσίκης.
Η αποστολή αναχωρεί αυτή την ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και την Κυριακή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Οι 13 ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι: Μελίσσας, Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Λώττας, Κορνέζος, Χάδιαρης, Κατσίκης, Μπανούσης, Φράγκος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος.