ΕΠΣ Θράκης: Δεύτερος χρόνος και δεύτερη άνοδος για τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

 

Μια πολύ καλή πορεία πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής μόλις στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και πέτυχε την δεύτερη συνεχή άνοδο του στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα η διοίκησης της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής εξέδωσε και ανακοίνωση για την φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας: “Η διοίκηση της ακαδημίας θα ήθελε να συγχαρεί το ανδρικό τμήμα της, όλους τους συντελεστές που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια (Γυμναστής: Ταπατζάς Κωσταντίνος, Β .Φυσιοθεραπευτή: Δέλτσιου Παναγιώτης, Γενικός Αρχηγός: Ξενοδοχίδης Θεμιστοκλής), αλλά και τον προπονητή της ομάδας κύριο Ισαακίδη Σάββα ο όποιος ήταν ο εμπνευστής αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας.

Η ομάδα κατάφερε κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ. Μετά από ένα μεγάλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο οι παίχτες της ομάδας μας ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες και έχοντας αποφασιστικότητα κατάφεραν να ανέβουν ένα σημαντικό σκαλοπάτι. Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι ως διοίκηση καθώς η ομάδα μας από την ίδρυση της το 2015 κατάφερε να έχει διαδοχικές ανόδους ξεκινώντας από την Β’ ερασιτεχνική κατηγορία (2015-2016) να μεταβεί στην Α2’(2016-2017) και από την νέα αγωνιστική περίοδο (2017-2018) να αγωνίζεται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, έχοντας το μικρότερο μέσο ορό ηλικίας από όλες τις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών του νομού.

Οι αθλητές μας ακολουθούν από νεαρή ηλικία την φιλοσοφία και την εκπαιδευτική διαδικασία που πρεσβεύει η ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια και καρπός αυτής της δουλειάς είναι το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται στην ανδρική ομάδα . Οι αποφάσεις και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινωθούν μετά την τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Με εκτίμηση
Δ.Σ ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”