ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στην Ξάνθη η στέψη του 42ου πρωταθλητή στους άντρες (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Στην Ξάνθη χτυπάει σήμερα η καρδιά του μπάσκετ της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς θα γίνει γνωστός ο 42ος πρωταθλητής στους άντρες, ο οποίος θα πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ελευθερούπολη και Δημοκρίτειο πιστοποίησαν τον τίτλο του φαβορί καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση των δύο ομίλων, πέρασαν τους αντιπάλους στη δεύτερη και στην ημιτελική φάση και στις 19:30 στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” διεκδικώντας η μεν Ελευθερούπολη τον δεύτερο της τίτλο, μετά τον μοναδικό που κατέκτησε το 2006, το δε Δημοκρίτειο το πρώτο του πρωτάθλημα στην παρθενική του χρονιά στο πρωτάθλημα ανδρών.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, με τους παίκτες του Δημοκριτείου να δίνουν όρκο νίκης μετά το τέλος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης, θέλοντας να αφιερώσουν το πρωτάθλημα στον εμπνευστή αυτής της ομάδας και του όλου εγχειρήματος, τον Αλέκο Καρυπίδη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17:00 ο Λεύκιππος Ξάνθης και η Φιλία Ορεστιάδας θα παλέψουν για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, θέλοντας να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μία ομολογουμένως θετική χρονιά που είχαν και οι δύο σύλλογοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δύο ομάδων, ενώ από τον Λεύκιππο έγινε γνωστή η αποστολή για το παιχνίδι, την οποία αποτελούν οι Κουμπάνης, Πλωμαρίτης, Άνθης, Μαυροματίδης, Τσιλόγλου, Κάλφας, Ψάλτου, Κουτσογιάννης, Σταμπουλής, Οικονόμου, Λαγογιάννης, Κούτρας, Ρούμογλου, Βαζαίος Σακελλαρίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ