ΕΠΣ Έβρου: Το αντίο του Ηλία Κατσέλη μετά από 20 χρόνια καριέρας στα γήπεδα της Ηπείρου και της Αλεξανδρούπολης

 

Την αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια στα γήπεδα ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ο Ηλίας Κατσέλης, Ηπειρώτης παίκτης της πρωταθλήτριας στο Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου ΠΑΕ Νίψας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες του Έβρου και έκλεισε την καριέρα του στον αγώνα “φιέστα” της Νίψας με τον ΑΟ Μάκρης.

Η ανακοίνωση αποχαιρετισμού του Κατσέλη: «Μετά από περίπου 20 αγωνιστικά χρόνια σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους, σίγουρα οι στιγμές που έχω ζήσει τόσο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι αμέτρητες.

Όταν ξεκινάς στα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα χρειάζεται να έχεις δίπλα σου έναν προπονητή, ο οποίος πάνω απ’όλα έχει το ρόλο του παιδαγωγού για να μπορέσει να σου μεταδώσει τόσο τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, αλλά πάνω απ’όλα να σε διδάξει παιδεία, ήθος και αξιοπρέπεια και γι’αυτό το λόγο πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Τασούλα (Γιαπιτζή),ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε την πιο δύσκολη αποστολή και την έβγαλε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκα: Α.Σ. Θύελλα Ελεούσας, ομάδα στην οποία ανδρώθηκα, δίνοντας μου παράλληλα και τη δυνατότητα να συμμετάσχω μέχρι και το Περιφερειακό πρωτάθλημα (άλλοτε Δ΄Εθνική), ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας ομάδα στην οποία γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, με τους οποίους ακόμη και σήμερα μας συνδέουν δεσμοί δυνατής φιλίας, ΑΛΕΞ 1975, ΑΟ Καππαδόκων όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Νοτίου ομίλου της ΕΠΣ Έβρου τη σεζόν 2014-2015 και την ΠΑΕ Νίψας με την οποία κατακτήσαμε το πρωτάθλημα νοτίου ομίλου στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου τη σεζόν 2016-2017, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την ευκαιρία να αποχωρήσω από τους αγωνιστικούς χώρους ως πρωταθλητής.

Τέλος εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα σε όλους τους συμπαίκτες, προπονητές και διοικούντες που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Θανάση Τζιάλλα για το πρότυπο ανθρώπου – αθλητή, τον Ερμάλ Ταχίρι,  που μου δίδαξε τα λίγα από τα πολλά καντάρια μπάλα που ξέρει, καθώς επίσης και τους Νίκο Γελαδάρη, Κων/νο Αλεξόπουλο και Δημήτρη Αποστολίδη, προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στα γήπεδα του Έβρου.

ΥΓ. Μερικοί λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό (Μπιλ Σάνκλι, Άγγλος προπονητής)”