ΕΠΣ Θράκης: Όλα τα σενάρια για την μάχη του τίτλου μετά την τιμωρία του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

 

Δυο αγωνιστικές έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Θράκης και μετά την “περίεργη” απόφαση της τιμωρίας του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου μετά τα επεισόδια του αγώνα με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και την αποβολή του από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Σάββα Αιβάζη με το Κόσμιο, πλέον οι μονομάχοι του τίτλου έμειναν δυο.

Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου έχει το προβάδισμα αφού εαν πάρει ενα βαθμό σε ένα από τα δυο παιχνίδια που της απομένουν κατακτά για τρίτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα (πλεονεκτεί στην ισοβαθμία με Κόσμιο αφού εχει κερδίσει 3 φορές φετος το Κόσμιο), ωστόσο το πρόγραμμά της είναι δύσκολο αφού πάει στις Σάπες να αντιμετωπίσει την ομάδα που την κέρδισε μέσα στην έδρα της την Ελπίδα και την τελευταία αγωνιστική το Κόσμιο στην έδρα της σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά ίσως όμως και τίποτα.

Αυτή την στιγμή η ομάδα του Σάκη Σκουλή έχει 37 βαθμούς, δυο περισσότερους από το Κόσμιο που έφτασε τους 35 βαθμούς, αν υπολογίσουμε την νίκη άνευ αγώνα του ΠΑΟΚ επί του Μέγα. Τα “μάτια” στραμμένα αυτήν την αγωνιστική θα είναι στις Σάππες όπου έαν η Ελπίδα νικήσει το Ν. Σιδηροχώρι το ματς της τελευταίας αγωνιστικής θα είναι ένας τελικός όπου εάν επικρατήσει το Κόσμιο θα έχουμε την ολική ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας στο παραπέντε.

Δείτε το εναπομείναν πρόγραμμα και τα παιχνίδια κλειδιά, τα οποία θα κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, που δίνει και την απευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική:

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (37 βαθμοί): Ελπίδα Σαπών (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός)
————————————-

ΠΑΟΚ Κοσμίου (35 βαθμοί): Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (εκτός)