Τζάμπα η προσπάθεια του Σάββα Παντελίδη! Υποβιβάστηκε ο Ηρακλής! «Πόντιος Πιλάτος» στην ψηφοφορία η Ξάνθη!!!

 

Την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα και άρα τον υποβιβασμό της ομάδας του Ηρακλή αποφάσισε το ΔΣ της Super League μετά από ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι.

Αυτό σημαίνει ότι πάει τζάμπα η προσπάθεια του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη και των παικτών του, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης για μια ακόμα φορά υποβιβάζεται για εξωαγωνιστικούς λόγους. Για ακόμα μια φορά σώζεται από το παράθυρο ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη.

Στην ψηφοφορία, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Ξάνθη έριξε «λευκό». Συνολικά ψήφισαν 13 ομάδες για την υπόθεση Πορτουλίδη. Δύο ήταν τα λευκά και οι ψήφοι 9-2 υπέρ του υποβιβασμού του Ηρακλή.

Νωρίτερα, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος φέρεται να είχε δηλώσει σύμφωνα με το metrosport: «Δεν ξέρω αν θα γίνει η ψηφοφορία». Τελικά αυτή έγινε και όπως φάνηκε, η πλειοψηφία των ομάδων που συμμετείχαν δικαίωσαν τον Λεβαδειακό σε βάρος του Ηρακλή.

Με την αφαίρεση των βαθμών που ζητούνταν, ο Ηρακλής πάει στους 26 βαθμούς αφού δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία από την 6η θέση και κάτω με αποτέλεσμα να θεωρείται… εν εξελίξει το πρωτάθλημα, ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό αλλά υστερεί σε σχέση με τους Βοιωτούς στην ισοβαθμία. Περισσότερα σε λίγο…