LIVE από την Αλεξανδρούπολη ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Φιλία Ορεστιάδας – Δημοκρίτειο

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Φιλία Ορεστιάδας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης και μεταδίδει…

Ώρα 18:04 Καλησπέρα από την Αλεξανδρούπολη και το κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, όπου στις 10:00 θα έχουμε το τζάμπολ στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος ανδρών, ανάμεσα σε Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Φιλία Ορεστιάδας. Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί κανονικά το περασμένο Σάββατο, όμως είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του Αλέκου Καρυπίδη.

Ώρα 18:08 Στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στην Ξάνθη περιμένει ήδη η Ελευθερούπολη, η οποία επικράτησε με 72-60 του Λεύκιππου Ξάνθης (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ώρα 18:10 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης  είναι το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο tax-agenda που βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως & 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη. Το λογιστικό γραφείο παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε ίδρυση και διακοπή επιχείρησης, τήρηση βιβλίων, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, διαδικασίες ηλεκτροδότησης κατοικίας και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, πυρός, υγείας και παραγωγής (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:14 Κοντά μας είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θεόδωρος Σταμπουλής, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλήσιων 2Β στην Ξάνθη. Στο υπερσύγχρονο γραφείο μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και αθλητές, διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση βάρους και μεταβολικών νοσημάτων όπως αυξημένα λιπίδια αίματος, υπέρταση, νεφροπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη και θηλασμό, καθώς και σεμινάρια διατροφής.

Ώρα 18:18 Κοντά μας βρίσκεται και το Μηχανουργείο Αφοι Τσίλογλου που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας στο Εύμοιρο, σε έκταση 14.000 τμ. και στεγασμένο χώρο 1.700τμ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα μηχανουργεία στο νομό Ξάνθης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 ως μηχανουργείο κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων και στην πορεία επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εμπόριο ανταλλακτικών, λιπαντικών (Cyclon) και χωματουργικών μηχανημάτων των εταιρειών JCB και BOBCAT. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, ενώ το μηχανουργείο διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στις επισκευές χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:22 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:26 Χορηγός της μετάδοσης είναι η κρεπερί Hippo Style στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Κρέπες αλμυρές και γλυκιές, καθώς και σάντουιτς με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το παγωτό σας. Και όλα αυτά και στο σπίτι ή το κατάστημα σας με ένα τηλέφωνο στο 2531021006. Όταν η ποιότητα και η γεύση χτυπάει κόκκινο τότε σιγουρα είστε στο Hippo Style (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:30 Κοντά μας είναι επίσης το καφέ ΣΠΟΡ & ΘΕΑΜΑ στην οδό Αγ. Θεοδώρων 95 στην Ορεστιάδα. Εκεί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το βράδυ την μπύρα σας και παρακολουθώντας μέσα από γιγαντοοθόνες όλες τις σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις μέσα από μεγάλες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:34 Κοντά μας είναι και τα Κουφώματα Καραφυλλίδης στην οδό Εθνομαρτύρων 143 στην Ορεστιάδα. Κουφώματα, PVC, κάγκελα, τέντες,  σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:38 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην οδό Εμμ. Ρήγα 29 στην Ορεστιάδα. Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών, αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά. Επίσης μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:42 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι επίσης το κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη 35 (Σκρα 35) στην Ορεστιάδα. Κουρέματα ανδρικά και παιδικά, κλασικά αλλά και μέσα στη μόδα. Στο κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ θα βρεις το ιδανικό look, που να συμβαδίζει πλήρως με την ηλικία και τον χαρακτήρα σου.

Ώρα 18:46  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:51 Οι δυο ομάδες πέρασαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος αποκλείοντας με σκορ 2-1 τους αντιπάλους τους. Το Δημοκρίτειο τον ΑΟ Σερρών και η Φιλία με μειονέκτημα έδρας τον Απόλλωνα Δράμας.

Ώρα 18:57 Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ξενικάκης, Ρουκάς και Λάλλα.

Ώρα 19:03 Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση, καθώς στις 17:00 είχε παιχνίδι για το εργασιακό πρωτάθλημα Αλεξανδρούπολης, το οποίο άργησε να ολοκληρωθεί.

Ώρα 19:12 Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προπονητή του Δημοκριτείου Αλέκου Καρυπίδη.

Ώρα 19:14 Γηπεδούχος είναι η Φιλία Ορεστιάδας και φιλοξενούμενο το Δημοκρίτειο ύστερα από κλήρωση που έγινε

1ο Δεκάλεπτο: 0-2 (Ζολώτας), 0-4 (Στασινόπουλος), 0-6 (βολές Ιωσηφίδης), 2-6 (Σαββουλίδης), 2-8 (βολές Ιωσηφίδης), 3-8 (βολή Τσακαλάκης), 6-8 (καλάθι και μία βολή Σαββουλίδης), 8-8 (Σαββουλίδης), 8-9 (βολή Στασινόπουλος), 10-9 (Θεοδωρίδης), 13-9 (τρίποντο Κοντούρης), 13-11 (Κώστας), 14-11 (βολή Αμαραντίδης), 14-13 (βολές Στασινόπουλος), 14-15 (βολές Μπούντας), 16-15, Σαββουλίδης), 18-15 (βολές Θεοδωρίδης), 18-17 (Στασινόπουλος). Τέλος πρώτης περιόδου: Φιλία Ορεστιάδας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 18-17

2ο Δεκάλεπτο: 20-17 (βολές Θεοδωρίδης), 20-20 (τρίποντο Νταγιάντης), 20-22 (Ρυακιωτάκης), 20-24 (Μπούντας), 20-26 (Νταγιάντης), 23-26 (τρίποντο Σαββουλίδης), 25-26 (Κατσιαβριάς), 25-28 (Ρυακιωτάκης), 25-29 (βολή Ιωσηφίδης, ακόμα 4’50” για το ημίχρονο), 25-31 (Μπούντας), 25-33 (Ιωσηφίδης), 25-35 (Ιωσηφίδης), 25-36 (βολή Ιωσηφίδης), 25-38 (Ζολώτας), 26-38 (Αμαραντίδης), 26-39 (βολή Ιωσηφίδης). Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Φιλία Ορεστιάδας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 26-39

Ώρα 20:03 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης  είναι το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο tax-agenda που βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως & 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη. Το λογιστικό γραφείο παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε ίδρυση και διακοπή επιχείρησης, τήρηση βιβλίων, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, διαδικασίες ηλεκτροδότησης κατοικίας και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, πυρός, υγείας και παραγωγής (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:04 Κοντά μας είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θεόδωρος Σταμπουλής, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλήσιων 2Β στην Ξάνθη. Στο υπερσύγχρονο γραφείο μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και αθλητές, διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση βάρους και μεταβολικών νοσημάτων όπως αυξημένα λιπίδια αίματος, υπέρταση, νεφροπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη και θηλασμό, καθώς και σεμινάρια διατροφής.

Ώρα 20:05 Κοντά μας βρίσκεται και το Μηχανουργείο Αφοι Τσίλογλου που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας στο Εύμοιρο, σε έκταση 14.000 τμ. και στεγασμένο χώρο 1.700τμ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα μηχανουργεία στο νομό Ξάνθης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 ως μηχανουργείο κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων και στην πορεία επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εμπόριο ανταλλακτικών, λιπαντικών (Cyclon) και χωματουργικών μηχανημάτων των εταιρειών JCB και BOBCAT. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, ενώ το μηχανουργείο διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στις επισκευές χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:06 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:07 Χορηγός της μετάδοσης είναι η κρεπερί Hippo Style στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Κρέπες αλμυρές και γλυκιές, καθώς και σάντουιτς με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το παγωτό σας. Και όλα αυτά και στο σπίτι ή το κατάστημα σας με ένα τηλέφωνο στο 2531021006. Οταν η ποιότητα και η γεύση χτυπάει κοκκινο τοτε σιγουρα είστε στο Hippo Style (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:08 Κοντά μας είναι επίσης το καφέ ΣΠΟΡ & ΘΕΑΜΑ στην οδό Αγ. Θεοδώρων 95 στην Ορεστιάδα. Εκεί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το βράδυ την μπύρα σας και παρακολουθώντας μέσα από γιγαντοοθόνες όλες τις σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις μέσα από μεγάλες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:09 Κοντά μας είναι και τα Κουφώματα Καραφυλλίδης στην οδό Εθνομαρτύρων 143 στην Ορεστιάδα. Κουφώματα, PVC, κάγκελα, τέντες,  σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:10 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην οδό Εμμ. Ρήγα 29 στην Ορεστιάδα. Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών, αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά. Επίσης μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 20:11 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι επίσης το κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη 35 (Σκρα 35) στην Ορεστιάδα. Κουρέματα ανδρικά και παιδικά, κλασικά αλλά και μέσα στη μόδα. Στο κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ θα βρεις το ιδανικό look, που να συμβαδίζει πλήρως με την ηλικία και τον χαρακτήρα σου.

Ωρα 20:12  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

3ο Δεκάλεπτο: 26-41 (Στασινόπουλος), 28-41 (Τσακαλάκης), 28-43 (βολές Ιωσηφίδης), 28-45 (Ιωσηφίδης), 30-45 (Σαββουλίδης), 32-45 (Θεοδωρίδης), 32-47 (Ιωσηφίδης), 32-49 (Μπούντας), 34-49 (βολές Σαββουλίδης, ακόμα 4’31΄΄), 34-51 (Στασινόπουλος), 35-51 (βολή Θεοδωρίδης), 35-54 (τρίποντο Πολίτης), 37-54 (Αμαραντίδης), 37-56 (Νταγιάντης), 38-56 (βολή Σαββουλίδης), 38-58 (Ρυακιωτάκης), 38-61 (τρίποντο Ιωσηφίδης), 38-63 (Πολίτης), 41-63 (τρίποντο buzzer beater από το κέντρο Σαββουλίδης). Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Φιλία Ορεστιάδας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 41-63

4ο Δεκάλεπτο: 41- 66 (τρίποντο Νταγιάντης), 41-69 (τρίποντο Ιωσηφίδης), 41-70 (βολή Στασινόπουλος), 43-70 (Αμαραντίδης), 43-71 (βολή Κώστας), 45-71 (Ριζάκης), 45-73 (Οικονομάκης), 45-75 (Κώστας, ακόμα 3’45΄΄ για το τέλος), 48-75 (τρίποντο Βουλτσίδης), 50-75 (Γεμουσακάκης), 50-77 (Φραντζεσκάκης). Τελικό αποτέλεσμα: Φιλία Ορεστιάδας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 50-77

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον ημιτελικό ανάμεσα στη Φιλία Ορεστιάδας και το Δημοκρίτειο Κομοτηνής από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους δέκα χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες…