ΕΠΣ Έβρου: Η χαρά των ΑΜΕΑ του Σουφλίου και το “ευχαριστώ” του Έβρου Σουφλίου μέσω Πετκίδη για το Τουρνουά Αλληλεγγύης (+photos)

 

Ένα πολύ όμορφο τουρνουά το 2ο Τουρνουά Αλληλεγγύης ίσως και διαφορετικό από τα άλλα έγινε στο  Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής»  όπου εκτός από τα μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και τα ΑΜΕΑ του Σουφλίου χάρηκαν το παιχνίδι και “έκλεψαν” τις  εντυπώσεις συγκινώντας του πάντες.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Α.Σ. Έβρος Σουφλίου κ. Γιώργο Πετκίδης μίλησε για το Τουρνουά Αλληλεγγύης (θυμηθείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ) ευχαριστώντας τον κόσμο αλλά και την χαρά που πήραν τα ΑΜΕΑ του Σουφλίου:

″Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέραμε με επιτυχία εις πέρας το τουρνουά μας. Φέτος είχαμε την χαρά και την τιμή να μετονομάσουμε το τουρνουά μας σε 2ο Τουρνουά Αλληλεγγύης ″Δημήτρης Μπακιρτζής″. Είναι τιμή για εμάς και μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για την συνέχεια τα θετικά σχόλια και οι εντυπώσεις των προπονητών και υπευθύνων των ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά μας. Ακόμη περισσότερο μας ενθαρρύνουν και μας τιμούν οι θετικές εντυπώσεις του Διευθυντή του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ζελενίτσα Χαράλαμπου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Ακαδημίες που πήραν μέρος στο τουρνουά μας και ανταποκριθήκαν στο κάλεσμά μας, τον κόσμο που παρευρέθηκε το 2ημερο αυτό στο γήπεδό μας και παρακολούθησε τους μικρούς αθλητές καθώς και τον κ. Ζελενίτσα για την παρουσία του.

Τέλος μας γεμίζει σαν ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο να βλέπουμε στο πρόσωπο των μικρών παιδιών την χαρά και την διασκέδαση. Μα ακόμη περισσότερο να βλέπουμε τα παιδιά και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Σύλλογο ΑΜΕΑ Σουφλίου να διασκεδάζουν και να χαίρονται όλοι μαζί σαν παιδιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέραμε έστω και λίγο χαρά και διασκέδαση στους ανθρώπους αυτούς. Ραντεβού πρώτα ο Θεός του χρόνου″.