ΕΠΣ Έβρου: Άφησε την Ορεστιάδα και αναχώρησε για Γερμανία ο Χρύσανθος Μεμούρης!

 

Μετά από χρόνια στα γήπεδα παλαιότερα της Καβάλας και τα τελευταία χρόνια του Έβρου, ο Χρύσανθος Μεμούρης αποφάσισε να αφήσει τον αγαπημένο του Έβρου και να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στην Γερμανία.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Ορέστη Ορεστιάδας, πρώτος σκόρερ του τα τελευταία χρόνια (14 φέτος) και μέλος της καλύτερης εντεκάδας του πρωταθλήματος σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού αποφάσισε να πάρει μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον του και να συνεχίσει την ζωή του στην Γερμανία, όπου έχει συγγενείς, ψάχνοντας κάτι καλύτερα επαγγελματικά από την Ελλάδα (έχει σπουδάσει λογιστικά) και ήδη βρίσκεται από την Τρίτη στην Στουγκάρδη.

Ωστόσο επειδή το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του, σίγουρα θα αναζητήσει και μια ομάδα της περιοχής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Γερμανίας όπως έχουν κάνει και άλλοι θρακιώτες ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία.

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ δύσκολη απόφαση που την ζύγισε αρκετά πριν την πάρει και σίγουρα επηρεάζει αποδυναμώνει αρκετά την ομάδα του Ορέστη που πόνταρε αρκετά πάνω του, ωστόσο δεν μπορούσε να έρθει ενάντια στα θέλω του πρωην πια παίκτη του. Θυμίζουμε ο Μεμούρης πριν το Ορέστη αγωνίστηκε σε Βύρωνα Καβάλας, Κεραυνό Κρηνίδων, AE Πιερίων, Άρη Ακροποτάμου, Έβρο Σουφλίου και στην ΑΕ Διδυμοτείχου.