ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στην σκιά του θανάτου του Αλέκου Καρυπίδη Δημοκρίτειο και Φιλία διεκδικούν πρόκριση στον τελικό (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τις σκέψεις έντονες από τον πρόσφατο χαμό του Αλέκου Καρυπίδη το Σάββατο, διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη ο δεύτερος εξ’ αναβολής ημιτελικός (19:00 LIVE ThrakiSportS) του πρωτοπόρου της κανονικής περιόδου του Δημοκριτείου με την τρίτη Φιλία Ορεστιάδας την μοναδική ομάδα που έσπασε έδρα στα πλει όφ στα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι δυο ομάδες πέρασαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος αποκλείοντας με σκορ 2-1 τους αντιπάλους τους. Το Δημοκρίτειο τον ΑΟ Σερρών και η Φιλία όπως αναφέρθηκε και παραπάνω με μειονέκτημα έδρας τον Απόλλωνα Δράμας. Τους δυο τους περιμένει το Σάββατο 27 Μαΐου  στην Ξάνθη η ομάδα της Ελευθερούπολης  που νίκησε με 72-60 τον μαχητικό Λεύκιππο, ενώ ο ηττημένος του ημιτελικού της Αλεξανδρούπολης θα αναμετρηθεί και αυτός στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο επίσης στο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 θα διευθύνουν οι Λάλλα, Ξενικάκης και Ρούκας. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakisportS και παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση στο “Μιχαλης Παρασκευόπουλος” ανάμεσα σε Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Φιλία Ορεστιάδας (19:00 LIVE ThrakiSportS), που υπό προϋποθέσεις μπορεί να κρίνει και άνοδο στην Γ’ Εθνική!