Η «πολιτική πασαρέλα» στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τον ερχομό του (ευρωβουλευτή) Θοδωρή Ζαγοράκη

 

Το φιλανθρωπικό φιλικό ανάμεσα στους Παλαιμάχους του Πανθρακικού και τους φίλους του Θοδωρή Ζαγοράκη είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε και μια ιδιότυπη πολιτική πασαρέλα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Βλέπετε, ο Ζαγόρ εκτός από πρωταθλητής Ευρώπης είναι και ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα λοιπόν να δούμε ξανά μετά από πολύ καιρό στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος μια ημέρα πριν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του και στην τελετή έναρξη του συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου κάθισε παρέα με τον Ζήση Βρύζα.

Ο Στυλιανίδης βρέθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής έχοντας στην παρέα του κυρίως στελέχη της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης. Αίσθηση προκάλεσε όμως η παρουσία στο γήπεδο και της Φελίνας Καζάκου, προερχόμενης και αυτής από το κόμμα της ΝΔ, που είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής.

Εννοείται ότι παρών στο γήπεδο ήταν και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, που κάθισε έχοντας δίπλα του τον Γιώργο Ζηλούδη, τον Τάσο Αλεξίου αλλά και στελέχη του Ερασιτέχνη Πανθρακικού, ενώ κάποια στιγμή κλήθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου για το τελετουργικό των βραβεύσεων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ