Μετέτρεψαν την κεντρική πλατεία Κομοτηνής σε γήπεδο βόλεϊ με εκατοντάδες παιδιά και… εκλεκτούς καλεσμένους

 

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ένα ακόμη μεγάλο γεγονός για την πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός του Κomorun και του 25ου συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που αφορούσε το βόλευ ίσως από τα πιο δημοφιλή αθλήματα για τα παιδιά και το κορυφαίο για τα κορίτσια.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο 2ο τουρνουά mini volley που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΑΕ Κομοτηνής παρουσία όλων των τμημάτων της και των προπονητών της, βρέθηκαν εκατοντάδες παιδιά παίζοντας βόλει.

Στο τουρνουά εκτός ωστόσο από το παιχνίδι είχαμε και βραβεύσεις με την πολιτικό Βούλα Ελευθεριάδου να τιμά τις κορασίδες της ΑΕ Κομοτηνής για την τρίτη θέση που πήραν στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΘΡ στην Ξάνθη.

Η ΑΕ Κομοτηνής μέσω του ThrakiSportS θέλει να ευχαριστήσει «όλο αυτόν τον κόσμο που κατέκλυσε την πλατεία της Κομοτηνής, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να στηθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση, τους προπονητές και προπονήτριες της ομάδες και κυρίως την καθηγήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ελένη Ζέτου που οργάνωσε και υλοποίησε σχεδόν τα πάντα και της εύχεται Χρόνια Πολλά για την ονομαστική εορτή της!».