Απούσα από την επίσημη ανακοίνωση της ΓΓΑ οποιαδήποτε αναφορά για τις δεσμεύσεις Συναδινού για το Πανθρακικό Στάδιο!!!

 

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες του ThrakiSportS, στην Κομοτηνή βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, σε διπλή επίσκεψη στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής και στο συνέδριο επιστήμης Φυσικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ.

Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του στο στάδιο, το χαρακτήρισε ως «πόλο έλξης για την άθληση και ψυχαγωγία χιλιάδων συμπολιτών μας και ιδιαίτερα νέων», ενώ ανέλαβε μια σειρά από δεσμεύσεις σε σχέση με τον εκσυγχρονισμού του (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ, δείτε και το ρεπορτάζ που είχε το πρωί στην έντυπη έκδοσή της η εφημερίδα “Χρόνος” με ένα κλικ ΕΔΩ).

Παρόλα αυτά, στο επίσημο δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ξεχάστηκε (σκόπιμα άραγε;) οποιαδήποτε αναφορά στην επίσκεψη και τις δεσμεύσεις για το Πανθρακικό Στάδιο και περιορίστηκε στις συναντήσεις που είχε ο ΓΓΑ στα ΤΕΦΑΑ ενώ απλά αναφέρεται μια γενικόλογη αναφορά σε συνάντηση με τον δήμαρχο Πετρίδη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κομοτηνής. Αντιθέτως, στο ίδιο δελτίο τύπου υπάρχει αναφορά στην επίσκεψη που έκανε για την επιθεώρηση έργων στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαρούσι, 22 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στην τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που διοργάνωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 συμμετείχε σε σύσκεψη με την Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής κα Μιχαλοπούλου Μαρία καθώς και το Διδακτικό Επιστημονικό Προσωπικό και το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Σχολής.

Στη σύσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε δημιουργικός διάλογος για θέματα που αφορούν στον ελληνικό αθλητισμό, στην πιστοποίηση των επαγγελμάτων στον χώρο του αθλητισμού και στην ολοκλήρωση ενός πλαισίου ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη ΣΕΦΑΑ, δεδομένου ότι συμφωνήθηκε το τελικό κείμενο της συμφωνίας.

Επιπλέον το Σάββατο ο κος Συναδινός, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ροδόπης κκ. Μουσταφά Μουσταφά και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Λαφτσή Ελένη , συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κομοτηνής κο Πετρίδη Γιώργο και συζήτησαν για τις αθλητικές υποδομές της πόλης.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 ο γγΑ επισκέφθηκε το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα και του ταρτάν, που ήδη ξεκίνησαν και είχε σχετικές επαφές με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου.

Τέλος παραβρέθηκε στην γιορτή του street handball που διεξήχθη στην πλατεία Αριστοτέλους
και την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΒeActive.