Αντί για … προπονητής στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επέστρεψε Άρτα ο Βλάνταν Βουγιάνοβιτς!

 

Στον Πρωτέα Άρτας και αντίπαλος των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης που αγωνίστηκε για μισή σεζόν θα αγωνίζεται ο πολύπειρος Βλάνταν Βουγιάνοβιτς που ήρθε στην Ελλάδα το 2003 για τον Κύδωνα Χανίων και έμεινε άλλα 14 χρόνια στην χώρα μας.

Ο 34χρονος Σέρβος περιφερειακός σκεφτόταν να παραμείνει στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα από άλλο πόστο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS αφού οι άνθρωποι αφού οι άνθρωποι των Κυκλώπων του έκαναν πρόταση να αναλάβει την θέση του Ηλία Τάρε που αποχώρησε από την ομάδα και από την πόλη της Αλεξανδρούπολης για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για επαγγελματικούς λόγους. Τελικά αυτός αφού επέστρεψε Σερβία μετά το παιχνίδι στα Γιάννενα των Κυκλώπων σκέφτηκε καλά την πρόταση των Κυκλώπων και αποφάσισε ότι τελικά το καλύτερο για αυτόν είναι να επιστρέψει Ελλάδα, αλλά στην Άρτα αντί για την Αλεξανδρούπολη.

Η ανακοίνωση του Πρωτέα: “Ο Πρωτέας Άρτας ανακοινώνει την συμφωνία του με τον αθλητή Vladan Vujanovic για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ο Vladan επιστρέφει μετά από διάλειμμα ενός έτους στην ομάδα μας με σκοπό να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αναδιοργάνωση του Ομίλου και να τον οδηγήσει στον μεγάλο στόχο της ανόδου στην HANDBALL PREMIER. Στο μεταξύ υπηρεσιακός προπονητής  μέχρι την έλευση του νέου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας Γιώργος Τσέλιος”.