Παρόντος του Μίχαελ Σκίμπε ο αποχαιρετιστήριος χορός της Βασίλισσας της Θράκης (+Photos)

 

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα και παρούσια πολύ κόσμου, αλλά και του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας μας Μίχαελ Σκίμπε πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο ετήσιος χορός της Βασίλισσας της Θράκης.

Στην ταβέρνα «Το Κτήμα» που βρίσκεται στο 4ο χλμ Ξάνθης – Λάγους και με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός για το τέλος της σεζόν της γυναικείας ομάδας της Ξάνθης «Βασίλισσα της Θράκης». Μάλιστα πέρα από το δυναμικό παρών του κόσμου, είχαμε και μία έκπληξη, που δεν ήταν άλλη από την παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας μας Μίχαελ Σκίμπε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και η βράβευση της Ζωής Βλάχου ως MVP της χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε, ενώ βραβεύθηκαν και οι Ενέν Μπούντρι και Γιασίρα Σολτάνι για την προσφορά τους στην ομάδα, αφού πλέον αποχωρούν.

Το παρών από πλευράς Ξάνθης έδωσε ο Άρης Πιαλόγλου και ο Νίκος Επιτρόπου , ενώ στην εκδήλωση ήταν και η Αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης και κόρη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, Αλεξία Γκιρτζίκη. Πριν την εκδήλωση προηγήθηκε και φιλικό της γυναικείας ομάδας της Βασίλισσας με τους γονείς και φίλους των κοριτσιών στο γήπεδο της Ασπίδας.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω φωτογραφίες: