Γ’ Εθνική: Το ευχαριστώ του Μπάμπη Χατζημεστή για την σεζόν που ολοκληρώθηκε

 

Μια πολύ όμορφη σεζόν, μια επιτυχημένη σεζόν θα μπορούσε κανείς να πει, έφτασε στο τέλος της για τον Ορφέα Ξάνθης, με την ομάδα να τερματίζει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και Μπάμπης Χατζημεστής λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Λαγκαδά ανέβασε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσους βοήθησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής, λοιπόν, ανέβασε στην σελίδα της ομάδας στο Facebook μια απλή, αλλά περιεκτική ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη, αλλά και τον φροντιστή και προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Μπούκα, ενώ δεν ξέχασε τον Βασίλη Μαλαδένη και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους του συνεργάτες μου, τον κ Παναγιώτη Καμαράκη, τον Στέλιο Μπούκα, τον Βασίλη Μαλαδενη, που σε αυτή την προσπάθεια μου να φτάσει αυτή η ομάδα με ανεχθήκανε! Όσο για του παλικαράδες μου; Με κάνατε περήφανο. Σας ευχαριστώ»