Αίσθηση από την πρώτη δημόσια επανεμφάνιση του μεγαλομετόχου Τάσου Καραολάνη μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσος Καραολάνης, όπως ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ το ThrakiSportS, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρόντος του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε.

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, έστω και αν έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα στον χώρο και αποχώρησε σχετικά γρήγορα, χωρίς να καθίσει να παρακολουθήσει την περίπου δίωρης διάρκειας συνεδρία. Ο λόγος απλός! Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια επανεμφάνιση του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανθρακικός σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική εκδήλωση μετά την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα της Football League.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει νόμου, απαγορεύεται στον Τάσο Καραολάνη όπως και στους υπόλοιπους διοικούντες την ΠΑΕ οποιαδήποτε ενασχόληση με τα διοικητικά και μετοχικά των επαγγελματικών ομάδων για δέκα χρόνια, εκτός και αν εξοφληθούν στο μεταξύ τα χρέη που οδήγησαν τον ιστορικό σύλλογο στον αυτοϋποβιβασμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ωστόσο η παρουσία του σε αυτήν την ποδοσφαιρική εκδήλωση έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν «κάτι ψήνεται».

Ο Πανθρακικός αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής πολλών Κομοτηναίων και φυσικά του ίδιου του Καραολάνη. Αυτήν την περίοδο η διοίκηση του Ερασιτέχνη καλείται να λάβει την μεγάλη απόφαση αν θα δρομολογήσει την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως έχει δικαίωμα. Ο Καραολάνης μπορεί επισήμως να δηλώνει ότι το κεφάλαιο Πανθρακικός έχει κλείσει για τον ίδιο, ωστόσο έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ξεχρεώσει.

Ο ίδιος εμφανίστηκε πικραμένος και για το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου, όπως αποδείχθηκε και από το σχετικό γκάλοπ του ThrakiSportS, έριξε στον ίδιο τις μεγαλύτερες ευθύνες για την κακή εξέλιξη που είχαμε στον Πανθρακικό. Ωστόσο επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κοπεί και κάπως έτσι εξηγείται η παρουσία του Τάσου Καραολάνη στην εκδήλωση με τον Σκίμπε, τον Ζήση Βρύζα, τον Τραϊανό Δέλλα και τόσα άλλα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τώρα, αν κυοφορείται και κάτι σε σχέση με τον Πανθρακικό, είναι κάτι που γνωρίζει μόνον ο ίδιος και θα δείξει ο χρόνος. Σε κάθε περίπτωση η είδηση είναι ότι σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το τέλος του Πανθρακικού, είχαμε την πρώτη δημόσια επανεμφάνιση του μεγαλομετόχου του σε κάποια ποδοσφαιρική εκδήλωση, έστω και αν αυτή δεν ήταν σε κάποιο γήπεδο αλλά σε ένα πανεπιστημιακό αμφιθέατρο…