EΚΑΣΑΜΑΘ: Τα συγχαρητήρια στον ηττημένο Λεύκιππο Ξάνθης της νικήτριας Ελευθερούπουλης παρά το ξαφνικό πένθος της!

 

Το Σάββατο αν και το πάλεψε ο Λεύκιππος Ξάνθης ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό στο κλειστό της Καλαμίτσας «Α. Δήμογλου» από τον ΓΣ Ελευθερούπολης που  προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ και η διοίκηση της Καβαλιώτικης ομάδας δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλο της εξέδωσε ανακοίνωση παρά το πένθος της λόγω του θανάτου του πατέρα των αδερφών Αδαμίδη.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Ελευθερούπολης συγχαίρει τον Λεύκιππο Ξάνθης για τη συνολική αγωνιστική του εμφάνιση στον ημιτελικό του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ με αντίπαλο την ομάδα μας και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον. Είναι ένας σύλλογος που τιμάει με την παρουσία του το άθλημα και του αξίζουν πολλές επιτυχίες».

Επίσης τα μέλη της οικογένειας του ΓΣΕ, ο Χρήστος και ο Γιώργος Αδαμίδης, θρηνούν την απώλεια του πατέρα τους. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:  «Τα μέλη της Διοίκησης του ΓΣ Ελευθερούπολης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στον παράγοντα του συλλόγου, Χρήστο Αδαμίδη και στον γιατρό της ομάδας, Γιώργο Αδαμίδη, για την απρόσμενη απώλεια του πατέρα τους Χρυσόστομου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».