ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κανονικά την Τετάρτη η εκδρομή της Φιλίας Ορεστιάδας στην Αλεξανδρούπολη για τον ημιτελικό με το Δημοκρίτειο

 

Μετά την αναβολή του ημιτελικού στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα σε Φιλία Ορεστιάδας και Δημοκρίτειο Κομοτηνής λόγω του θανάτου του Αλέκου Καρυπίδη, η ομάδα της Ορεστιάδας διοργανώνει για την Τετάρτη εκδρομή όπως είχε κάνει και το Σάββατο εκδίδοντας ανακοίνωση πληροφορώντας τον κόσμο της. 

Η ανακοίνωση: “Ο Γυμναστικός σύλλογος Φιλία Ορεστιάδας ενημερώνει για την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του ημιτελικού που θα γίνει στις 24/5 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” με αντίπαλο το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Η διοίκηση του συλλόγου θα πραγματοποιήσει εκδρομή για τον μεγάλο αγώνα με ώρα αναχώρησης 16:00μ.μ. τη ίδια ημέρα από τα ΚΤΕΛ Ορεστιάδας. Η εκδρομή θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει και την ομάδα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ (ενήλικες) και 3 ευρώ (ανήλικα) για την ενίσχυση του συλλόγου! Δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο:6908608183 κ. Ουζουνίδης Γ., αλλά και στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας καθημερινά 17:00-22:00 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε δίπλα μας σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για την ομάδα μας”.