Τραγωδία… Νεκρή σε τροχαίο στην Ξάνθη η 24χρονη κόρη γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα

 

Νέο σοκ χτυπά τον αθλητισμό της ευρύτερης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αυτή τη φορά με αφορμή το βαρύ πένθος που έπληξε γνωστή οικογένεια ποδοσφαιρικών παραγόντων της Καβάλας μετά από σφοδρότατο τροχαίο στην περιοχή του Πετροχωρίου στην Ξάνθη.

Η 24χρονη κόρη του επί χρόνια παράγοντα του Άρη Ακροποτάμου Δημήτρη Παρασκευά και ανιψιά του πρώην προέδρου της ομάδας Χρήστου Παρασκευά είναι εκείνη που σύμφωνα με δημοσίευμα του kavala-sports ανασύρθηκε νεκρή σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα  διασκέδαζε σε club της Ξάνθης και επέστρεφε στο σπίτι της, στο Παγγαίο Καβάλας. Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 4.00.

Το απόγευμα της Κυριακής η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε σημάδια από το αυτοκίνητό της στο δρόμο Ξάνθης – Πέρνης και εκτός δρόμου το ΙΧ.

distixima-petroxori-1Όπως αναφέρει στο αναλυτικό του ρεπορτάζ το xanthi2, «η άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το ασημί yaris, ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε χωράφι με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία».

Μετά από διαδοχικές ανατροπές το ΙΧ φέρεται να κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από την Αστυνομία της Ξάνθης ανέσυρε το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά και από το ΙΧ.

Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό για όσους περνούσαν από εκεί. Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

 

Η νεκροψία ολοκληρώθηκε το βράδυ στην Ξάνθη και το άψυχο σώμα της κοπέλας μεταφέρθηκε στη ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Ακροπόταμο Παγγαίου Καβάλας, όπου και θα γίνει η κηδεία. Πραγματικά, κρίμα…