Στην πλευρά Γραμμένου και επισήμως η ΕΠΣ Θράκης! Απών ο πρόεδρός της από Σκίμπε και Ζαγοράκη, παρών στον… Βόλο

 

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη από τις δύο σημαντικές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην Κομοτηνή: το φιλικό των Φίλων Ζαγοράκη με τους Παλαιμάχους Πανθρακικού αλλά και την προπονητική ημερίδα στο Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε.

Ειδικά στην τελευταία, έσπευσε να βρεθεί και να την παρακολουθήσει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος μάλιστα κάθισε δίπλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό πριν εκείνος ανέβει στο πάνελ (φωτό δεξιά), αφού άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται καλά και ο Γκιρτζίκης ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του από την πλευρά της Ομοσπονδίας στο συμβόλαιο του τεχνικού της Εθνικής Ομάδας.

Επίσης, μεταξύ άλλων παρευρισκομένων ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και ταμίας επί ημερών Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης. Αντιθέτως, έλαμψε δια της απουσίας του ο Μάνος Γαβριηλίδης, αν και υπήρχε εκπροσώπηση από την ΕΠΣ Θράκης δια του Τάσου Αλεξίου. Ποιος ήταν ο λόγος που απουσίαζε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης από την Κομοτηνή το Σάββατο;

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, ήταν στον Βόλο και στην συνάντηση της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου. Εκεί συγκεντρώθηκαν συνολικά 34 Ενώσεις, ανάμεσά τους και η ΕΠΣ Ξάνθης που άλλωστε εξαρχής είχε ταχθεί με το μέρος του, με τον Γιώργο Πανίδη να προτείνεται άλλωστε και για μέλος του Δ.Σ. σε μια περίπτωση προεδρίας Γραμμένου. Μάλιστα, η παρουσία του ίδιου του Γαβριηλίδη και όχι κάποιου άλλου εκπροσώπου από την ΕΠΣ Θράκης σχολιάζεται ιδιαίτερα στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο.

Μεταξύ των 34 Ενώσεων που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ήταν και οι γειτονικές της Ανατολικής Μακεδονίας από Δράμα και Καβάλα, με την τελευταία να χαρακτηρίζεται επίσης ως «έκπληξη» και να θεωρείται αλλαγή πλεύσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση εκτιμήθηκε ότι οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν στα τέλη Ιουλίου και υπεγράφη από όλες τις ΕΠΣ που παραβρέθηκαν ένα ψήφισμα, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει στήριξη από μέρους τους προς την πλευρά Γραμμένου.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η στήριξη και στην κάλπη και δεν έχουμε άλλες εκπλήξεις όταν και όποτε αυτή στηθεί, θα σημάνει αυτομάτως ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος θα είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει τα ηνία της Ομοσπονδίας όταν αποχωρήσει η διορισμένη από την FIFA Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.