Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου να στέφεται πρωταθλητής και να ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική, όπου θα κάνει του χρόνου παρέα στον περσινό πρωταθλητή Ορφέα.

Ο φετινός μαραθώνιος είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τις δέκα ομάδες που συμμετείχαν να δίνουν ουσιαστικά δύο πρωταθλήματα, αφού τις αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας ακολούθησαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ωστόσο ο Άρης Αβάτου αποδείχθηκε απόλυτος κυρίαρχος, αφού πέρα από το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο σε έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη τελικό με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, την μόνη ομάδα που προσπάθησε να τον κοντράρει και στο πρωτάθλημα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης και ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε στην ΕΠΣ Έβρου και θα ακολουθηθεί και στην ΕΠΣ Θράκης, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολο Κουτρουλό να μας υποδείξει τους κορυφαίους κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Ξάνθης σαν εκλέκτοράς της. Άλλωστε μόλις πέρυσι το είχε κάνει αυτό, φέρνοντας την ομάδα της Ξάνθης να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος και να εκπροσωπήσει την χώρα στον θεσμό της ΟΥΕΦΑ Regions’ Cup (όπως υπενθυμίζουμε στην κάτω αριστερά φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο).

Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 10 προπονητών των ομάδων της Α1 Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή όπως έγινε και με την ΕΠΣ Έβρου για έξι 24ωρα, μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις μέσους και τρεις επιθετικούς θα διαλέγατε για την dream team της Ξάνθης;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS έχει συγκεντρώσει και τις ψήφους των 10 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, όπως έκανε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί αργότερα και στην ΕΠΣ Θράκης, μόλις ολοκληρωθεί και αυτό το πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…

http://gianniskart.polldaddy.com/s/%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%A0%CE%A3-%CE%9E%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CF%8C%CE%BD-2016-2017