Γ’ Εθνική: Θετικά θέλουν να κλείσουν την σεζόν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια αγωνιστική έμεινε για την λήξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και όλα αν και έδειχναν ότι έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή μετά τα επεισόδια στον αγώνα της Καλαμαριάς με την Καρδία έδωσαν νέες ελπίδες στην Δόξα Δράμας εξωαγωνιστικά, αφού η μάχη στην ουρά της βαθμολογίας έχει ξεκαθαρίσει από το χειμώνα. Στην 30η και τελευταία αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης ταξιδεύει στον Λαγκαδά, ενώ η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται τον Μακεδονικό Φούφα στην Κομοτηνή (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Στον Ορφέα που έχει 41 βαθμούς και ανέβηκε πλέον στην πέμπτη θέση θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε να διατηρηθούν πάνω από τους διώκτες τους, στην πέμπτη τουλάχιστον θέση.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που ωστόσο εκτός έδρας αποδίδει ίσως καλύτερα από ότι στην Ξάνθη θέλει την νίκη, ώστε να φτάσει τις 11 νίκες τη φετινή σεζόν, και να κάνει την έκτη της νίκη εκτός έδρας, αφού σε 13 παιχνίδια εκτός Ξάνθης μετρά 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, όπως σχεδόν και στην έδρα της με τέρματα 9 υπέρ και 6 κατά!

Ο Λαγκαδάς βρίσκεται από την αρχή σχεδόν στην τρίτη θέση διεκδικώντας μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος την άνοδο, ωστόσο έμεινε πίσω από Καλαμαριά και Δόξα Δράμας και με 50 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την 3η θέση. Στον πρώτο γύρο η ΑΠΕΛ νίκησε 1-0 στην Ξάνθη.

Η Δόξα Προσκυνητών με 25 βαθμούς ότι και να κάνει στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φουφα θα παραμείνει στην 13η θέση, ωστόσο θέλει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της την πέμπτη της νίκη, αφού σε 13 παιχνίδια μετρα 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 12 υπερ και 17 κατά. Ωστόσο θέλει έστω και χωρίς τον Κειτά, αλλά τον Βάσκο να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια 5 φορές την νίκη επί του Μακεδονικού που έχει 29 βαθμούς, όπως είχε κάνει και στην Αλεξάνδρεια με 1-0 στον πρώτο γύρο.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής: ΑΠΕ Λαγκαδά – Ορφέας Ξάνθης, Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας, Καμπανιακός – Καβάλα, Απόλλων Παραλιμνίου – Νάουσα, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας και Εορδαικός – ΑΕ Ποντών Βατολάκκου 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο ΑΟ Καρδίας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ