Γ’ Εθνική: Με περίπατο και έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα ολοκλήρωσε τη σεζόν ο ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Έχοντας διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ Κομοτηνή δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 69-44 τον Ορφέα Νέου Σκοπού, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά αρκετά δύσκολη.

Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Στην αρχή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη που απεβίωσε χθες, ενώ στο ημίχρονο ο ΓΑΣ τίμησε τη μνήμη του Νεοκλή Λεχούδη, παραδίδοντας στη σύζυγό του, Βούλα Νακούση-Λεχούδη, μια φανέλα ΓΑΣ Κομοτηνή 40 χρόνια με το όνομα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΓΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την πολύ καλή άμυνα πήρε από νωρίς διψήφια διαφορά, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 21-6. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παρακολουθήσαμε πιο επιθετικό παιχνίδι, με τον Ορφέα να βρίσκει λύσεις, όμως ο ΓΑΣ ήταν εξίσου επιθετικός, ανεβάζοντας τη διαφορά, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 44-23 για την ομάδα της Κομοτηνής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ήταν καταιγιστικός και ανέβασε ακόμα περισσότερο τη διαφορά, ολοκληρώνοντας την περίοδο μπροστά με σκορ 63-33. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές, χρησιμοποιώντας παίκτες από τις παιδικές και εφηβικές τους ομάδες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 69-44 για τον ΓΑΣ που τερμάτισε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 21-06, 44-23 (ημίχρονο), 63-33, 69-44 (τελικό αποτέλεσμα)