Τα συλλυπητήρια από Λεύκιππο και Ασπίδα Ξάνθης για τον χαμό του «Δάσκαλου» Αλέκου Καρυπίδη

 

Όλη τη Θράκη συγκλόνισε ο ξαφνικός «χαμός» του «Δάσκαλου» και προπονητή του Δημοκρίτειου Κομοτηνής Αλέκου Καρυπίδη, και μετά τη Φιλία Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον Έβρο, συλλυπήτηρια απέστειλαν και οι ομάδες του Λευκίππου και της Ασπίδας από την Ξάνθη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

«Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του ΔΑΣΚΑΛΟΥ και ΦΙΛΟΥ Αλέκου Καρυπίδη.
Το μπάσκετ της ΘΡΑΚΗΣ είναι κατά πολύ φτωχότερο από σήμερα».

Παρακάτω και η νακοίνωση που εξέδωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης:

«H οικογένεια του Λεύκιππου Ξάνθης. εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του προπονητή του σωματείου ΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Αλέκος Καρυπίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με του με το μπάσκετ της Κομοτηνής, καθώς ήταν επί χρόνια προπονητής στον ΓΑΣ Κομοτηνή και μάλιστα ήταν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ, της μοναδικής του νομού Ροδόπης που έχει παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι.

Σαν καθηγητής του ΤΕΦΑΑ πρόσφερε πολλά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και ήταν ο ο πρωτεργάτης της ιδέας για τη δημιουργία του συλλόγου μπάσκετ του πανεπιστημίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here