Photos: Γκιρτζίκης, Καραβασίλης, Καραολάνης, Μουστακίδης και λοιπές επώνυμες παρουσίες στην ομιλία Σκίμπε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Με την παρουσία αρκετού κόσμου και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στρογγυλή τράπεζα για την επιστήμη στο ποδόσφαιρο κατά την δεύτερη μέρα του 25ου συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου το παρών έδωσαν σημαντικές φυσιογνωμίες, προσκεκλημένοι του συντονιστή της στρογγυλής τράπεζας, θρακιώτη γιατρού της Εθνικής Ομάδας και καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ  Γιώργου Γκοδόλιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε που κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μίλησε για την νέα Ελληνική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, για το πως δομείται αυτή και τις αλλαγές που έγιναν, ενώ από τη πλευρά του ο καθηγητής Θανάσης Χατζηνικολάου παρουσίασε ένα σεμινάριο για την προπόνηση φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο.

Ακόμη μίλησε και ο Δανός γυμναστής Peter Krustrup για τις σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης των αθλητών, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών και έλαβαν μέρος στην συζήτηση ήταν και ο Τραϊανός Δέλλας, μαζί με τον Ζήση Βρύζα. Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία προπονητών και από άλλα σπορ, όπως ο παλαίμαχος πετοσφαιριστής, διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ και προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε (τουλάχιστον στην έναρξή της) και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Τάσος Καραολάνης, αλλά αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στις πρώτες σειρές του θρακιώτη πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, που καθόταν καθ’όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου δίπλα στον προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος είχε έρθει στη χώρα μας επί της προεδρίας του, ενώ πιο πίσω ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης.

Πρωτίστως ωστόσο ήταν στην αίθουσα προπονητές και γυμναστές, που εργάζονταιι σε διάφορες ομάδες της Θράκης, από την Ξάνθη μέχρι και την Ορεστιάδα. Δείτε παρακάτω αναλυτικό φωτορεπορτάζ μέσα από το φακό του ThrakiSportS: