LIVE από την Καβάλα ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ελευθερούπολη – Λεύκιππος Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Ελευθερούπολη – Λεύκιππο Ξάνθης. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Καλαμίτσα Καβάλας και μεταδίδει…

Ώρα 16:04 Καλησπέρα από την Καβάλα και το κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας, όπου στις 17:00 θα έχουμε το τζάμπολ στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του πρωταθλήματος ανδρών, ανάμεσα στους φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, της Ελευθερούπολης και του Λεύκιππο Ξάνθης. Ο άλλος ημιτελικός στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής και τη Φιλία Ορεστιάδας θα γίνει την Τετάρτη λόγω του θανάτου του Αλέκου Καρυπίδη. Την ίδια ώρα θα έχουμε τζάμπολ στην Καλαμίτσα και την αναμέτρηση της Ελευθερούπολης με τον Λεύκιππο Ξάνθης.

Ώρα 16:07 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης  είναι το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο tax-agenda που βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως & 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη. Το λογιστικό γραφείο παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε ίδρυση και διακοπή επιχείρησης, τήρηση βιβλίων, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, διαδικασίες ηλεκτροδότησης κατοικίας και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, πυρός, υγείας και παραγωγής (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:11 Κοντά μας είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θεόδωρος Σταμπουλής, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλήσιων 2Β στην Ξάνθη. Στο υπερσύγχρονο γραφείο μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και αθλητές, διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση βάρους και μεταβολικών νοσημάτων όπως αυξημένα λιπίδια αίματος, υπέρταση, νεφροπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη και θηλασμό, καθώς και σεμινάρια διατροφής.

Ώρα 16:15 Κοντά μας βρίσκεται και το Μηχανουργείο Αφοι Τσίλογλου που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας στο Εύμοιρο, σε έκταση 14.000 τμ. και στεγασμένο χώρο 1.700τμ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα μηχανουργεία στο νομό Ξάνθης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 ως μηχανουργείο κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων και στην πορεία επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εμπόριο ανταλλακτικών, λιπαντικών (Cyclon) και χωματουργικών μηχανημάτων των εταιρειών JCB και BOBCAT. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, ενώ το μηχανουργείο διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στις επισκευές χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:19 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:23 Χορηγός της μετάδοσης είναι η κρεπερί Hippo Style στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Κρέπες αλμυρές και γλυκιές, καθώς και σάντουιτς με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το παγωτό σας. Και όλα αυτά και στο σπίτι ή το κατάστημα σας με ένα τηλέφωνο στο 2531021006. Οταν η ποιότητα και η γεύση χτυπάει κοκκινο τοτε σιγουρα είστε στο Hippo Style (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:27 Κοντά μας είναι επίσης το καφέ ΣΠΟΡ & ΘΕΑΜΑ στην οδό Αγ. Θεοδώρων 95 στην Ορεστιάδα. Εκεί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το βράδυ την μπύρα σας και παρακολουθώντας μέσα από γιγαντοοθόνες όλες τις σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις μέσα από μεγάλες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:31 Κοντά μας είναι και τα Κουφώματα Καραφυλλίδης στην οδό Εθνομαρτύρων 143 στην Ορεστιάδα. Κουφώματα, PVC, κάγκελα, τέντες,  σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:35 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην οδό Εμμ. Ρήγα 29 στην Ορεστιάδα. Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών, αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά. Επίσης μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:38 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι επίσης το κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη 35 (Σκρα 35) στην Ορεστιάδα. Κουρέματα ανδρικά και παιδικά, κλασικά αλλά και μέσα στη μόδα. Στο κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ θα βρεις το ιδανικό look, που να συμβαδίζει πλήρως με την ηλικία και τον χαρακτήρα σου.

Ωρα 16:43  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:00 Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη

1ο Δεκάλεπτο: 2-0 (Βοϊβατόπουλος), 4-0 (Βοϊβατόπουλος), 6-0 (Βοϊβατόπουλος), 9-0 (τρίποντο Αδαμόπουλος, τάιμ άουτ γρήγορα για τον Λεύκιππο, 7’22΄΄ για το τέλος του δεκαλέπτου), 11-0 (Βοϊβατόπουλος), 13-0 (δύο βολές Βοϊβατόπουλος), 13-2 (Σταμπουλής, πρώτο καλάθι μετά από τεσσεράμισι λεπτά για τον Λεύκιππο, 15-2 (Στυλίδης), 15-4 (Κουτσογιάννης), 15-6 (Κουμπάνης), 18-6 (τρίποντο Στυλίδης), 20-6 (Στυλίδης), 20-7 (βολή Κουμπάνης), 23-7 (τρίποντο Ρότσας), 23-10 (τρίποντο Ψάλτου), 24-10 (βολή Βοϊβατόπουλος), 25-10 (βολή Στυλίδης). Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου: Ελευθερούπολη – Λεύκιππος Ξάνθης 25-10

2ο Δεκάλεπτο: 27-10 (Ρότσας), 27-13 (τρεις βολές Ψάλτου), 29-13 (Απαζίδης), 29-15 (Κουτσογιάννης), 31-15 (Απαζίδης), 31-17 (Ψάλτου), 33-17 (Στυλίδης), 33-19 (Σταμπουλής, 33-22 (τρίποντο Ψάλτου), 34-22 (βολή Βοϊβατόπουλος), 34-24 (Κουτσογιάννης), 36-24 (Απαζίδης, ακόμα 4’30΄΄ για το ημίχρονο), 38-24 (βολές Αδαμόπουλος), 38-27 (τρίποντο Κουτσογιάννης), 39-27 (βολή Στυλίδης). 41-27 (Μουλάκης). Τέλος του πρώτου ημιχρόνου: Ελευθερούπολη – Λεύκιππος Ξάνθης 41-27

Ώρα 17:44 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης  είναι το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο tax-agenda που βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως & 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη. Το λογιστικό γραφείο παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε ίδρυση και διακοπή επιχείρησης, τήρηση βιβλίων, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων και γενικά όλες τις διεργασίες που απαιτεί μια σωστή λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ενώ αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ιδιωτών για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος, διαδικασίες ηλεκτροδότησης κατοικίας και εργατικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, πυρός, υγείας και παραγωγής (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:45 Κοντά μας είναι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θεόδωρος Σταμπουλής, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλήσιων 2Β στην Ξάνθη. Στο υπερσύγχρονο γραφείο μπορείτε να βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και αθλητές, διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση βάρους και μεταβολικών νοσημάτων όπως αυξημένα λιπίδια αίματος, υπέρταση, νεφροπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, εγκυμοσύνη και θηλασμό, καθώς και σεμινάρια διατροφής.

Ώρα 17:46 Κοντά μας βρίσκεται και το Μηχανουργείο Αφοι Τσίλογλου που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας στο Εύμοιρο, σε έκταση 14.000 τμ. και στεγασμένο χώρο 1.700τμ. Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα μηχανουργεία στο νομό Ξάνθης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 ως μηχανουργείο κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων και στην πορεία επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στο εμπόριο ανταλλακτικών, λιπαντικών (Cyclon) και χωματουργικών μηχανημάτων των εταιρειών JCB και BOBCAT. Η εταιρεία διαθέτει την πιστοποίηση ISO 9001:2008, ενώ το μηχανουργείο διαθέτει άρτιο εξοπλισμό και εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές και στις επισκευές χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:47 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:48 Χορηγός της μετάδοσης είναι η κρεπερί Hippo Style στην κεντρική Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Κρέπες αλμυρές και γλυκιές, καθώς και σάντουιτς με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το παγωτό σας. Και όλα αυτά και στο σπίτι ή το κατάστημα σας με ένα τηλέφωνο στο 2531021006. Οταν η ποιότητα και η γεύση χτυπάει κοκκινο τοτε σιγουρα είστε στο Hippo Style (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:49 Κοντά μας είναι επίσης το καφέ ΣΠΟΡ & ΘΕΑΜΑ στην οδό Αγ. Θεοδώρων 95 στην Ορεστιάδα. Εκεί μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το βράδυ την μπύρα σας και παρακολουθώντας μέσα από γιγαντοοθόνες όλες τις σημαντικές αθλητικές αναμετρήσεις μέσα από μεγάλες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:50 Κοντά μας είναι και τα Κουφώματα Καραφυλλίδης στην οδό Εθνομαρτύρων 143 στην Ορεστιάδα. Κουφώματα, PVC, κάγκελα, τέντες,  σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με γρήγορη τοποθέτηση, άμεσα και υπεύθυνα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:51 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το Βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης στην οδό Εμμ. Ρήγα 29 στην Ορεστιάδα. Το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης λειτουργεί στην πόλη της Ορεστιάδας απο το 2000 και στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τίτλους ελληνικών βιβλίων ελληνικών, αλλά και προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά. Επίσης μέσω του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (εκπαιδευτικά παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, είδη χειροτεχνίας), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:52 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι επίσης το κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη 35 (Σκρα 35) στην Ορεστιάδα. Κουρέματα ανδρικά και παιδικά, κλασικά αλλά και μέσα στη μόδα. Στο κουρείο του Νίκου Μετζιδιέ θα βρεις το ιδανικό look, που να συμβαδίζει πλήρως με την ηλικία και τον χαρακτήρα σου.

Ωρα 17:53  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

3ο Δεκάλεπτο: 41-29 (Οικονόμου), 41-31 (Ψάλτου), 43-31 (βολές Βοϊβατόπουλος), 43-34 (τρίποντο Ψάλτου), 43-36 (βολές Κουμπάνης), 46-36 (τρίποντο Λαζαρίδης), 49-36 (καλάθι και μία βολή Αδαμόπουλος), 49-38 (Κουτσογιάννης), 50-38 (βολή Βοϊβατόπουλος), 50-40 (Κούτρας), 50-42 (Ψάλτου, ακόμα 4 λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου), 50-45 (καλάθι και μία βολή Κουμπάνης), 52-45 (Στυλίδης), 52-47 (Κουμπάνης), 54-47 (Απαζίδης), 54-49 (Σταμπουλής), 54-51 (Κουμπάνης), 54-54 (τρίποντο Σταμπουλής). Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: Ελευθερούπολη – Λεύκιππος Ξάνθης 54-54

4ο Δεκάλεπτο: 54-56 (Σταμπουλής), 57-56 (καλάθι και μία βολή Βοϊβατόπουλος), 57-57 (βολή Οικονόμου), 57-58 (βολή Κουμπάνης), 58-58 (βολή Βοϊβατόπουλος), 58-60 (Κούτρας), 61-60 (τρίποντο Μουλάκης), τάιμ άουτ για τον Λεύκιππο, ακόμα 3’47΄΄ για το τέλος, 62-60 (βολή Στυλίδης), 64-60 (βολές Στυλίδης, ακόμα 3’10΄΄), 66-60 (βολές Βοϊβατόπουλος, ακόμα 2’07΄΄), 68-60 (βολές Στυλίδης, ακόμα 1’23΄΄), 70-60 (Βοϊβατόπουλος), 72-60 (Στυλίδης). Τελικό αποτέλεσμα: Ελευθερούπολη – Λεύκιππος Ξάνθης 72-60

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον ημιτελικό ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και τον Λεύκιππο Ξάνθης από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους δέκα χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here