ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο προπονητής του Λεύκιππου Παναγιώτης Πεχλιβανίδης

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του έμεινε ο προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης Παναγιώτης Πεχλιβανίδης.

Ο προπονητής της ομάδας της Ξάνθης σε δηλώσεις στο ThrakiSportS μετά τη λήξη του παιχνιδιού είπε πως “μπήκαμε νωχελικά και παθητικά στο παιχνίδι, ήμασταν άστοχοι και αυτό επέτρεψε στην Ελευθερούπολη να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ με διψήφια διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε και ανατρέψαμε τη διαφορά και στο τέταρτο δεκάλεπτο περάσαμε μπροστά με 58-60. Δυστυχώς 2-3 σουτ που δεν μπήκαν, μαζί με την κούραση στο τελευταίο πεντάλεπτο έφεραν την ήττα. Παρ’ όλα αυτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, το πάθος και την αγωνιστικότητα που είχαν, που δεν παράτησα ποτέ το παιχνίδι, αλλά πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Βγήκαμε ενωμένοι από αυτό το παιχνίδι και πλέον θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα”.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα ξεκουραστούν για δύο ημέρες και την Τρίτη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον μικρό τελικό του πρωταθλήματος.