Το αντίο του Δημοκριτείου στον Αλέκο Καρυπίδη: «Καθηγητή, Προπονητή, Πατέρα και Φίλε, Δάσκαλε, Μαχητή της ζωής, θα σε κάνουμε υπερήφανο…»

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα μπάσκετ του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, μέσα από την οποία πέρα από τα συλλυπητήρια που στέλνουν οι άνθρωποι της ομάδας προς την οικογένεια του Αλέκου Καρυπίδη για τον θάνατο του, τον ευχαριστούν για όλα όσα τους έμαθε και προσέφερε στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δημοκρίτειου:

«Η ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίχτες εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δασκάλου μας, Αλέκου Καρυπίδη, που έχασε σήμερα την μάχη με την επάρατη νόσο.
Ο άνθρωπος που μας έδωσε ένα όραμα, μια προοπτική, δε βρίσκεται πλέον κοντά μας. Μαχητής της ζωής, πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως αλλά δεν τα κατάφερε. Το όνειρό σου Δάσκαλε, δε θα σβήσει ποτέ. Όλα όσα μας έμαθες, μας δίδαξες θα συνεχίζουν να υπάρχουν και να μας οδηγούν προς το καλύτερο.
Καθηγητής, Προπονητής, Πατέρας και Φίλος, μας πήρες υπό την προστασία σου και μας έκανες οικογένεια. Μας προσέφερες τόσα πολλά και εμείς ακόμα δεν κάναμε ούτε τα μισά. Από εκεί ψηλά ελπίζουμε να μας βλέπεις και να μας καμαρώνεις. Να καμαρώνεις το έργο σου και όλα αυτά που μόχθησες για να πετύχεις. Χάρη σε εσένα είμαστε πλέον καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι μπασκετμπολίστες.
Σου υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να σε κάνουμε περήφανο, για να στο ανταποδώσουμε.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ»!