Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη

 

Μετράμε αντίστροφα πλέον, με λιγότερο από ένα μήνα να έχει απομείνει, για την έναρξη του 2ου Βαλκανινού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη, και από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή 16 Ιουνίου, λοιπόν, η μεικτή ομάδα γυναικών της Θράκης θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά, και θα αντιμετωπίσει την Μπρέζνιτσα, ομάδα της Σλοβενίας στις 17:00 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», ενώ στο ίδιο στάδιο δυο ώρες μετά θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας της Μπεσίκτας με την Τιβέρια από τα Σκόπια. Τέλοςς, την ίδια μέρα και στις 21:30 στο στάδιο «Μαρίνος Δαστερίδης» ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Βλάτσνια, από την Αλβανία.

Την επόμενη μέρα η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει με τον αγώνα της Μπεσίκτας με αντίπαλο την Βλάτσνια στις 17:00, ενώ και πάλι στις 19:00 στο «Φώτης Κοσμάς» θα ξεκινήσει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Μπρέζνιτσα και στις 21:30 θα παίξει στο στάδιο «Μαρίνος Δαστερίδης» η μεικτή ομάδα της Θράκης.

Η αυλαία του τουρνουά θα πέσει την Κυριακή με τον μικρό τελικό στις 17:00 και τον μεγάλο τελικό στις 19:00, στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.