Οι ανακοινώσεις Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σπάρτακου Διδυμοτείχου και Φιλίας Ορεστιάδας για τον χαμό του Εβρίτη Αλέκου Καρυπίδη

 

Ο Αλέκος Καρυπίδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην Κομοτηνή, αλλά σε όλη τη Θράκη, και προσέφερε στην βελτίωση του μπάσκετ με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Γι’αυτό το λόγο και με την είδηση του «χαμού» του συλλυπητήριες ανακοινώσεις δεν εξέδωσαν μόνο ομάδες από την Κομοτηνή, αλλά και από την Έβρο, από όπου και καταγόταν ο εκλειπόντας.

Συγκεκριμένα η Φιλία Ορεστιάδας που επρόκειτο το απόγευμα του Σαββάτου να τον αντιμετωπίσει με την ομάδα του, το Δημοκρίτειο, ως αντίπαλο ανέβασε μια φωτογραφία πένθους και έγραψε στην σελίδα της στο Facebook:

«Αναβολή ημιτελικού λόγω θανάτου του προπονητή του Δημοκρίτειου κυρίου Αλέκου Καρυπιδη! Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Δημοκρίτειου!!!».

Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έγραψε:

«Το μπάσκετ της περιοχής μας πενθεί για την απώλεια του Αλέκου Καρυπίδη. Σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος…»

Τέλος ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου αναφέρει:

«Η διοίκηση και οι παίκτες του ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του μεγάλου προπονητή και φίλου Αλεκο Καρυπιδη. Καλό ταξίδι coach…»