Photos: 100 κλικ από την λαμπερή τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής η λαμπερή τελετή έναρξης του επετειακού 25ου Συνεδρίου.

Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση των τριών παραολυμπιονικών της Θράκης στο Ρίο Δήμου Μιχαλεντζάκη, Δημήτρη Καρυπίδη και Σεμιχάς Ριζάογλου (διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Επίσης τιμήθηκε ο καθηγητής του ΔΠΘ Σάββας Τοκμακίδης για τους νέους δρόμους που άνοιξε στην επιστήμη του Αθλητισμού, με τον βραβευθέντα να παραλαμβάνει το βραβείο από τον επίσης καθηγητή Γιώργο Γκοδόλια. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Νικόλας Στεργίου από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο μητροπολίτης Παντελεήμων, εκπρόσωποι του Δήμου Κομοτηνής και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και φυσικά η κοσμήτορας της Σχολής Μαίρη Μιχαλοπούλου και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Αντώνης Καμπάς.

Όπως κάθε χρόνο, υπήρξαν χορευτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα ενώ έντονες ήταν και οι πολιτικές παρουσίες με τον πρώην υπουργό της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη που κάθισε δίπλα στον Ζήση Βρύζα αλλά και τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πεταλωτή. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από τον φακό του ThrakiSportS…